.

.

Plastic Pret Eticheta Tag Arma Preț Marker +1000 Ghimpi +1 Ac Preț Etichetare Ace Masina Set Instrument De Preț Agățat Tag Instrumente

Plastic Pret Eticheta Tag Arma Preț Marker +1000 Ghimpi +1 Ac Preț Etichetare Ace Masina Set Instrument De Preț Agățat Tag Instrumente

RON 15.00
RON 18.92
-21 %
Bunuri


100% de brand nou și de înaltă calitate
În condiții de siguranță a Acului și curea de mână
Așchiile sunt ușor de utilizat, se ataseaza de bare și etichete de preț la haine
Compatibil cu toate marcile de regulat atașamente, ghimpi, și cârlig attachers
Compatibil cu toate marile branduri de regulat ace
Material : plastic Rezistent
Dimensiune : 12.8*10.5*2.1 CM
Superioara material ABS făcut, robust si durabil
Convenabil și ușor de utilizat, versatil pentru toate tipurile de etichete de agățat
Niciun fir nu este necesar, economisi energie și bani
Instrucțiuni :
1. Ridica pin de plastic si bagati-l in cruce groove de tag-ul atașarea arma
2. Apăsați prindere pistol de marcare arma, pin-ul va atingeți
3. Pune tag-ul pin prin gaura de tag-ul, pune-o în îmbrăcăminte și bat tag pin la haine.
4. Apăsați butonul negru de tag-ul arma pentru a elimina tag-ul pin.
1 X Preț De Marcare Tag Arma
1000 X 3" Ghimpi
1 X Ac 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

R

Cele mai bune oferte din categorie