.

.

ALIEN de la Distanță 3D RGB 400mW DMX 512 cu Laser Scanner Proiector Iluminat Scena Efect Petrecere de Crăciun DJ Disco Show de Lumini Plin de Culoare de Lumină

ALIEN de la Distanță 3D RGB 400mW DMX 512 cu Laser Scanner Proiector Iluminat Scena Efect Petrecere de Crăciun DJ Disco Show de Lumini Plin de Culoare de Lumină

RON 515.96
Bunuri


Excelență : Vizual operator interface (afișare digitală). DMX512. IR control de la distanță. (Din cauza restricții vamale, telecomanda nu conține o baterie litiu-CR2025 3 V) Reglabil de luminozitate Verde. Inteligent de control de sunet de proiectare. (Are sunet, joc în modul Audio, dacă nu, joacă în modul AUTO) Inteligent sistem de răcire. (Punct critic : 20 ° C ) 1. Adaptor AC : AC100 V-240 V, 50 HZ-60 HZ Output : 12 V/1.5 a 2. Rating Putere : 22 W (Max.) 3. Laser : Rosu [email protected], Verde [email protected], Albastru [email protected] Amestecat plin de culoare. 4. Viteza de scanare : 15kpps. 5. Moduri de joc : Sunet Activ, AUTO 6. Grafica si Efecte : raze Laser scan & mutative modele 3 D (Detalii vizitati video) 7. Timp de incalzire : 2-8 Min. 8. Mediu De Lucru : 10-35°C 9. Dimensiune : 159*90*71mm 10. Greutate : 0.85 Kg 10. Pachet : Laser de iluminat×1; alimentare×1; controler de la Distanță (Nu inclusiv baterie)×1; Manual×1 locul Aplicabile : Dj-ii, Trupe, Baruri, Pub-uri, Cluburi, Role patinaj patinoare, KTV, petrecere de Familie, Ziua de nastere, aniversare, Nunta, Festival, Mall, Magazin, Magazin și altul numit loc.
Plug-In Care Ai Nevoie ? DESPRE ALIEN ALIEN Etapa de Iluminat este o formă de artă pe scenă. Acesta este un element de producție care leagă totul vizual împreună. Fără ea pur și simplu nu se poate vedea, cu o putem crea medii, de mișcare, de stimulare, de concentrare și de a spori emoție. Visual emoție, de mediu mediul poate fi cel mai important element într-o cameră. Imaginați-vă având la rândul său un restaurant sau o sală de sport într-un club. Să-l facă prin peisaj ar costa o avere, dar o fac cu iluminare, pot fi foarte eficiente. Cu iluminat nu trebuie să te limitezi la o singură idee vizuală. Singura ta limită este imaginația și creativitatea ta Aici, La Extraterestru, Suntem alaturi De Produsele Noastre 100% , Cu O Garantie de 12 Luni. O Fericită Experiență De Cumpărare Este Prioritatea Noastra #1 Și Vom Fi Bucuroși Să Vă Trimite Un Produs De Înlocuire În Cazul În Care Orice Probleme Apar. Despre Certificare
Livrare Pentru Tranzacții On-Line 1. Dacă alegeți DHL Elementele vor fi livrate în 4-7 zile lucrătoare de la express serviciu de transport maritim. 2. Compania expres nu oferă servicii pentru Căsuța poștală, vă rugăm să furnizați corect adresa de livrare și numărul de telefon atunci când prelucrarea de plată. 3. Articolele vor fi trimise prin poșta aeriană și timpul de livrare poate dura în mod normal de aproximativ 15-30 de zile lucrătoare dacă alegeți canal de transport poștal. (Sărbătorile legale sau orice alte probleme nu sunt luate în calcul) 4.Ordinele nu mai mult de 100buc va fi trimis în termen de 4 zile lucrătoare după ce plata este confirmat. 5.Taxele de Import, taxele și orice relevante taxe nu sunt incluse în prețurile de vânzare și taxele de transport maritim. 6.Vă rugăm să solicitați Personalizate pentru taxe de import, dacă este necesar. Despre Taxe Vamale 1.În funcție de politica fiecărei țări,vă Rugăm să verificați țării de import politica de a înțelege și de a stabili aplicabilitatea și răspunderea pentru orice astfel de taxe sau impozite pentru produsele pe care le achiziționează.clientul poate plăti unele taiffs pe unele bunuri de valoare ridicată.Dar dacă tariful apar ,cumpărătorul trebuie să își asume impozitele aferente.Vă mulțumesc pentru înțelegere.
2.Despre declare valoarea : aerian regulat e-mail de obicei ne declare sub 20$.Și dacă alegeți exprima de transport maritim ,După ce ați făcut comanda,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru declarația de preț pentru a vă ajuta să evita tariffif ,Dacă nu vom declara produs o reală valoare.Pls notă.
3.Toate taxele aplicabile și impozitele, vor fi plătite de către dumneavoastră direct de la guvern sau de la firma de curierat,Dacă aveți nevoie de ajutor ,cumpărătorul poate să ne contactați în mod liber. Retur si Schimb de instruire 1.Atten : nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat.
2.Oferim element de schimb pentru DOA articol, fără nici o taxă, returnat trebuie să fie în starea inițială și nu acceptăm orice mod artificial element deteriorat.
3.Costul de transport pentru retur produs ar trebui să fie plătite de către Cumpărător. Feedback-ul trebuie să mențină standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

R

Cele mai bune oferte din categorie