.

.

1bucată 500VU Panoul de VU Metru Audio Metru Nivel 6-12V Nivelul Audio Calde, Cu lumina de Fundal Transport Gratuit

1bucată 500VU Panoul de VU Metru Audio Metru Nivel 6-12V Nivelul Audio Calde, Cu lumina de Fundal Transport Gratuit

RON 27.00
RON 39.20
-31 %
Bunuri


Pls rețineți că : Nu ambalajul original, dacă numai de a cumpara un produs.Pentru transport gratuit produsul,vom alege cele mai preferențiale mod de livrare.
Caracteristici :
100% calitate și de Brand nou de 500µA VU Metru cu lumina de filament este utilizat pe scară largă în echipamente audio recorder
Caietul de sarcini :
Material : Plastic, Piese Electronice Culoare : Negru, Clar Antet DC rezistență : 630 Ohm Greutate : 21 grame Înapoi de lumină cu filament de tensiune : DC/AC 6 V la 12 V Dimensiuni : 35 x 35mm(L*W)
Pachetul Inclus : 1 x Panou de VU Metru
Detaliile de livrare 1.Vom livra produse în SUA de către China Post E-pachete; 10-15 zile de lucru 2.În mod normal, vom livra produse de HK POST AIR MAIL ÎNREGISTRATĂ SAU CHINA POST AIRMAIL : 20-45 de zile de lucru la nivel mondial. *Dacă aveți nevoie de mai rapid serviciu de transport maritim, vă rugăm să selectați, cum ar fi DHL,UPS,EMS,Fe Dex, etc. (costul de transport este în funcție de greutate/Dimensiune greutate de comenzi de livrare sunt cu Număr de Urmărire 3.Ne va livra elemente în 5 zile de lucru cât mai curând de compensare plata Termeni de vânzări 1. Vom pune juridice efort pentru a minimiza orice GST sau T. V. A. sau alte Taxe de Import. Cu toate acestea, orice impozit/taxă ar fi excluse din tarif. Vă rog să-mi permit V. A. T sau GST-te 2. Noi călduros aprecia feedback-ul dvs. pozitiv, și ne va lăsa feedback-ul pozitiv de la tine, ca vom finaliza tranzacția 3.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare 4. Am expediat la Pay Pal adresa înregistrată. Vă rugăm să furnizați numele dvs. complet si adresa corectă în detalii în Pay Pal. Un Număr de telefon poate ajuta mult mai exacte de livrare 5. Ne promitem de fiecare produs va fi livrat, cu toate Acestea, de câteva ori, mai puțin de 0,5% din pachetele ar putea fi pierdut pe drum, Pentru aceste elemente,ne-ar plăcea să retrimită același produs sau restituirea 6. Noi călduros aprecia feedback-ul dvs. pozitiv, și ne va lăsa feedback-ul pozitiv de la tine, ca ne-am tranzacții complete Despre noi vindem tuburi electronice, Amplificatoare,diverse tub prize, conectori audio, triodă transformator coperta, din piele amplificator mânere, condensatori, diverse butoane, aluminiu amplificator șasiu, etc. Diverse Piese pentru tub audio amplificator chitara proiecte! Contactați-ne prețuim foarte mult de clienții noștri, astfel încât, pentru orice întrebări sau probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin E-mail sau Ali Mesaj instrument, suntem mereu aici oferirea de servicii pentru a vă Vom răspunde la toate mesajele dvs. ACUM! Suntem mereu aici pentru a vă oferi servicii pentru tine.

R

Cele mai bune oferte din categorie