.

.

Transport gratuit TECSUN ICR-100 TF Card Mini-difuzor Recorder MP3 Player Radio FM 76-108 Cu 16G Max de Memorie TF card

Transport gratuit TECSUN ICR-100 TF Card Mini-difuzor Recorder MP3 Player Radio FM 76-108 Cu 16G Max de Memorie TF card

RON 123.52
Bunuri

TECSUN ICR-100 TF Card Mini-difuzor Recorder MP3 Player Radio
DACĂ RIDICATA SAU GRUP DE CUMPĂRARE ESTE NECESAR, VĂ RUGĂM SĂ LĂSAȚI UN MESAJ SAU E-MAIL-NE. SUNT SIGUR CĂ STAȚIILE MELE SUNT LA PRETURI FOARTE BUNE. MULTUMESC.
Oferim Transport Gratuit la toate produsele noastre.
Fiecare element al produselor noastre este ambalat într-o cutie de carton, care este special conceput în funcție de dimensiunea sa, astfel încât dvs. de radio nu va fi deteriorat în timpul transportului. Ușor de transportat și de utilizat, puteți înregistra și a vă bucura de muzică sau radio în orice moment, Trei moduri de înregistrare : Înregistrare FM a difuzat la radio în sine; Built-in MICROFON pentru înregistrare în întâlnire, interviu, învățarea limbilor străine etc.; Conecta orice alte Tecsun plin benzile de radio pentru a înregistra de radio internaționale program, perfect pentru HAM (radio amatori) Cască monitoriza funcția de : a asculta în timp ce de înregistrare de MIC format de Înregistrare : MP3/128 kbps; ton Ridicat de calitate; 15 ore de înregistrare pentru card de 1 G & 16 G max de memorie TF card format Muzica : MP3, WMA, WAV Poate fi folosit ca notebook difuzor sau disc USB sunet Excelent LED tub nixie afișaj Descriere Produs : sursa de Alimentare
Baterie cu litiu (alimentata prin mufa USB, încărcătorul nu sunt incluse) Specificatii : 1, gama de Frecvențe
FM : 76-108 MHz 2, Sensibilitate :
FM Ÿ Ÿ Ÿ Dimensiuni și Greutate Dimensiuni 4,3 x 2,4 x 1.1 în (108 x 62 x 28 mm) Ÿ Greutate 4.6 oz (130g fara baterie) Pachet :
1 x TECSUN ICR-100 Radio
1 x Cablu USB
1 x Cablu Audio
1 x 16 G max de memorie TF card
1 x acumulator BL-5 C Baterie cu Litiu
1 x Manual de Utilizare engleză

R

Cele mai bune oferte din categorie