.

.

Competivite Produse 3/8LP .050Guage (1.3 mm) 50dl Lanțuri se Potrivesc Pentru 14inch 170/180 Drujba

Competivite Produse 3/8LP .050Guage (1.3 mm) 50dl Lanțuri se Potrivesc Pentru 14inch 170/180 Drujba

RON 39.92
Bunuri


Competivite Produse 3/8 LP .050 Guage (1.3 mm) 50dl Lanțuri se Potrivesc Pentru 14"inch 170/180 Drujba
Dimensiune : 14"
Pentru Link-uri : 50 drive link
Teren : 3/8lp
Ecartament : .050" (1.3 mm)
Vă rugăm a vă reaminti
Pls nu cred ca lungime lanțurile se va potrivi , pls verifica în teren și lingvistic ,
Astfel ca 16"inch 40cm au
.325 .050 (1.3 mm) 66dl și 3/8lp .050(1.3 mm) 56dl și 3/8 .058(1,5 mm) 60dl acest tip trei
Așa că am nevoie să știu unități (unitate link ) ai putea conta lanțuri întregi au câte link-ul de acționare .alege dreptul de unul .găsiți link-ul corect
Când aveți orice întrebări în procesul de cumpărături, vă rugăm să nu ezitați să contactați-mă sau trimite-mi o scrisoare . Poate te pot ajuta. dacă știi lanțuri de tip pitch gauge și legătura unitate (unități) , dar nu puteți găsi link-ul ,pls contactati-ma , Daca nu stii lanțuri tip ,pls spune-mi drujba marca si tip drujba și lama(bar ) lungime dive link-ul .am putea să vă dau găsi dreptul de lanțuri de care ai nevoie . Lanțurile noastre au marcajul CE și UL Certificat
Suntem folosind noastre Generale de ambalare
Se Întoarce Restricții :
1) Toate declarațiile trebuie să fie datată în termen de 3 zile de la primirea pachetului.
2) în Cazul în care elementele sunt deteriorate, trebuie să fie contactat în termen de 24 de ore de la primire. Nu vom accepta nici un produs cu mirosuri (parfumuri, fum, etc.)
3) Toate etichetele originale trebuie să fie atașat, fără semne de uzură.
Livrare Termeni Si Conditii :
1) AM EXPEDIAT ÎN ÎNTREAGA LUME. Toate de transport gratuit produsele vor fi expediate din China post air mail (cu excepția Week-end).
2) Am expediat în 1-3 wroking zile de la primirea de plată și termenul de livrare este de 5 -7 wroking zile zile lucrătoare de la Australia de TNT, prin fedex în statele UNITE ale americii, Regatul Unit, Franța
3) Am expediat la adresa din Aliexpress. dacă doriți să nava la alta adresa,este FOARTE IMPORTANT să-mi e-mail și să-l menționeze în ESCROW notă de plată de la vânzător.
4)vă rugăm a vă reaminti u dacă u cumpara lanț de ferăstrău cu lanț împreună ,putem salva văzut lanț taxa de transport maritim.
Termen de plata :
vom accepta ESCROW western union în prezent!
1) Dupa ce ai primit/cumpărat un produs de la noi, vei avea 7 zile pentru a combina toate celelalte licitații/articole. Când sunteți gata să checkout, vă rugăm să acorde toate elementele într-un combinat de plată și vă rugăm să NU acorde elementele în plăți separate. Dacă faci două sau mai multe plăți separate acesta va merge ca două comenzi separate, și nu veți obține combinat cu transport maritim și de manipulare reducere sau orice alte oferte promoționale.
Contactați-Ne :
Așteptăm cu nerăbdare să obtinerea venirea ta de e-mail, instant răspunsul va fi înapoi la u aproximativ 8 ore (exceptand Weekend-ul )
Despre lăsați feedback-ul :
Vă mulțumim pentru alegerea produselor noastre.Dacă sunteți nemulțumit cu articolul primit(s), vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback Neutru sau Negativ, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a urmări cazul tău, sper că ne poate da posibilitatea de a reslove problema într-un mod lin.
Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să da-mi un feedback-ul Pozitiv și Cinci stele pentru a mă încuraja să facă mai bine și mai bine. Și mai jos Cinci stele arată un rău în picioare pentru mine.

R

Cele mai bune oferte din categorie