.

.

Antenă gps externă amplificator pentru a rezolva navigare auto GPSweak semnal,un GPS antena de recepție și transmitere modul în vehicul

Antenă gps externă amplificator pentru a rezolva navigare auto GPSweak semnal,un GPS antena de recepție și transmitere modul în vehicul

RON 38.00
Bunuri

Caracteristici : pentru a rezolva masina semnalul GPS este slab, nu poate primi semnale de la satelit
Linia de lungime : 3 m - 5 m
Cea mai recentă generație antena GPS senzor, rezolva GPS pentru masina autocolant afecta căutare GPS star problemă de poziționare, pentru a introduce masina de recepție GPS amplificator auto pentru utilizare de la masina de dispozitive de navigare GPS
Avantaje : in masina, oriunde, în orice mod, folosind oricare dintre echipamentele de navigație, după adoptarea repetor, se poate realiza foarte bună recepție GPS.
Echipamente în principal de către antena de recepție este plasat pe o Gao Gan grade afara, apoi prin transmiterea module, radiații la masina, masina de semnale GPS doar la fel de bun ca afara, mai furniza mai multe dispozitive GPS pentru a primi pentru a utiliza în același timp.
Metoda de utilizare :
1, va chuck adsorbție în fața mașinii fereastra de mai sus, de mijloc sau vice-permis de fostul poziția de top.
2, adsorbția va primi antenă pe acoperiș, antena de emisie adsorbție pe ventuza platou rotund.
3, se introduce speciale ștecărul în priza de bricheta auto, deschide telefoane, poate primi semnale GPS.
Inducerea antena domeniul de aplicare :
1, semnal slab de pe masina, interior
2, toate semnalele slabe în navigator
3, toate de navigare GPS semnal este un telefon mobil
4, postat după explozie-dovada membrană, de poziționare GPS auto
5, interior fara semnal GPS, navigator nu poate localiza
6, atelier nici un semnal, GPS nu pot testa
G PS inducție de antenă :
Mufa de alimentare, mufa de interfata USB, oferă antena tensiune de lucru, formează un set complet de țigară masina gura rândul său, alimentare prin USB plug
Receptor : instalat pe exterior, de a primi în afara puternice semnale GPS, și de amplificare, și transmis la masina.
Transmițător : instalat pe masina, transmiterii de la receptor la semnal, după amplificare, din nou, pentru a ridica masina, face de navigație auto dispozitiv de a primi echivalentul a de trei sau patru ori puterea semnalului.
Inducerea instalarea antenei :
Receptor de adsorbție în mașină pe locație, cum ar fi portbagaj; Cablu din mașină, după yixiang ușă sau ușa din spate în mașină, apoi du-te sub podea pentru a controla publicul, conexiune bună launcher, pune emițătoare pe magazinul cutie de conținut sau de pe panoul de instrumente, în cele din urmă începe să funcționeze doar după pornirea sursei de alimentare.
Q : lungimea antenei este la câțiva metri?
Răspuns : cablul de antenă între transmițător și receptor este de 5 metri, antenei de emisie terminal și puterea de cablu este de 0,8 metri
Q : lungimea antenei se poate prelungi?
O : lungimea cablului poate fi un pic mai mult, dar nu prea mult timp, prea mult timp se va atenuare a semnalului, dacă pentru a prelungi, în scopul de a garanta un efect, mai fac parte trebuie să fie de maxim 1,5 metri, pat, poate fi în cumpărători comentarii, în general, pot fi trimise într-o zi, a doua zi cele mai recente de expediere.
Q : pot antenă a receptorului pe coada caseta din interiorul sau din spate fereastra de mai jos?
Răspuns : pentru că fiecare mașină este diferit, nu suntem siguri cu privire la efectul de aceste locuri, pot aștepta doar până după primirea încercați să știi. Fiecare masina de tablă de grosime este diferită, mai presus de sticlă autocolant este diferit, de asemenea, putem garanta este receptorul într-o mașină, un minut, zece sau cam asa ceva.
Q : vreau să-i acoperiți antena de receptor, instalat în ce loc?
Răspuns : în funcție de diferite modele, există mai multe locuri pentru a alege de la : coada abajur, și sub bara de protecție, conducere sub lampa de lângă, automobile coada și așa mai departe, pentru a instala în cazul în care mai puțin capac metalic pentru principiu.
Q : antena radiații de mare?
Răspuns : acest tip de antena de transmisie de putere este foarte mic, mai puțin de o sută de telefon mobil de transmisie de putere, pot fi la ușurința de utilizare.
Q : antena nevoie pentru a conecta navigator?
O : nu, nu cablu de conectare între antenă și navigator, pur și simplu pune transmițător aproape navigator, navigator poate primi semnal foarte puternic.

R

Cele mai bune oferte din categorie