.

.

2400 Roz gri-alb inima de nunta confetti petrecere decoratiuni cu baloane biodegradabile

2400 Roz gri-alb inima de nunta confetti petrecere decoratiuni cu baloane biodegradabile

RON 34.00
RON 35.96
-5 %
Bunuri


Dragi toate.
Un ordin includ aproximativ 2300 - 2500 bucati,dimensiunea este de 3 cm, și un pachet de aproximativ 50 de grame.
Imaginează-ți te rog dimensiunea și cantitățile de confetti într-un mod rezonabil. Unele cumpărător cred că el va obține o cantitate uriașă de confetti în loc de cantitatea în anunțul nostru, este un nerezonabile mod de gândire.
Aici este pachetul de unul de-al nostru articol, Sper că vă va ajuta să obțineți cât mai multe confetti vei primi.
Nu poate avea o abatere de culoare ca vom folosi diferența de calculator bitcoin minier.Dacă sunteți foarte refer la culoare, vă rugăm să cred că de două ori pentru a purchse, și contactați vânzătorul pentru a avea mai multe detalii de imagine.
Multumesc
De transport maritim, În scopul de a asigura în timp util la primirea coletului,vă rugăm să furnizați F ull Numele, codul postal,Adresa Completă și număr de telefon disponibil.
1.De obicei comenzile navei în termen de 1 zi lucrătoare după ce plata a fost confirmată. 2. Comanda va fi livrata prin Aliexpress standard de transport timp de Livrare de țara dumneavoastră, vă rugăm să verificați Timpul Estimat de Livrare. 3.Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență, vă rugăm să alegeți exprima de transport maritim care să ia doar aproximativ 7 zile pentru a livra. Plata se accepta plata prin Aliexpress Sistem. De asemenea, vom accepta Paypal. Complet satisfactia dumneavoastra este nostru 1 gol! Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne anunțați.

R

Cele mai bune oferte din categorie