.

.

1 Set MR&MRS Nunta Recuzită Culoare Alb PVC Litere limba engleză Ornamente de Nunta Consumabile Mare Masă de Ornamente de Dimensiuni Mari

1 Set MR&MRS Nunta Recuzită Culoare Alb PVC Litere limba engleză Ornamente de Nunta Consumabile Mare Masă de Ornamente de Dimensiuni Mari

RON 21.00
RON 24.92
-16 %
Bunuri


1 Set MR&MRS Nunta Recuzită Culoare Alb PVC Litere limba engleză Ornamente de Nunta Consumabile Mare Masă Ornamente Picătură de Transport maritim
Produs roluri :
Decoratiuni pentru nunta
Parametrii de produse :
(1) Material : PVC
(2) Dimensiuni :
DL (aproximativ 17cm / 6.69 în lungime X despre 10cm / 3.94 în înălțime X 1,2 cm / 0.47 în adâncime)
& (aproximativ 7.2 cm / 2.83 în lungime X despre 8cm / 3.15 în înălțime X 1,2 cm / 0.47 în adâncime)
DOAMNA (despre 20.8 cm / 8.19 în lungime X despre 10cm / 3.94 în înălțime X 1,2 cm / 0.47 în adâncime)
Lista de ambalare :
un set de Mr & Mrs engleză scrisoare ornamente
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

R

Cele mai bune oferte din categorie