.

.

DIY Amprenta Copac Semnătura Panza Pictura Familie de Animale pentru Copil de Dus Decor Cadou Cartea de Oaspeți

DIY Amprenta Copac Semnătura Panza Pictura Familie de Animale pentru Copil de Dus Decor Cadou Cartea de Oaspeți

RON 42.00
RON 82.36
-49 %
Bunuri


Notă : prieten Drag,ne-am accepta pentru a personaliza cuvinte în pictură. Puteți lăsa cuvintele personalizate pentru mesaj. Cum ar fi,nume si data sau alte cuvinte. Dacă nu lasă nici un mesaj,îl va păstra GOL. Caracteristică : 1.Un unic carte de oaspeti alternative.Idee foarte unic, dacă sunteți în căutarea pentru ceva foarte special și de personalitate. 2.Ușor să se aplice.Doar a lăsat o amprentă pe ea cu tampoane de cerneală,și poți crea ceea ce-ți place. 3.Această amprentă copac ideal pentru multe ocazii.Petrecere de nunta, Ziua de Absolvire, botezuri sau reuniuni de familie.
4.Cerneala este ușor să se spele departe de degetul.
Material : Panza (mai durabil decât pe hârtie)
Dimensiune : 35*50cm (mai Puțin de 100 de persoane) a Trimite cu O tusiera 40*60cm (mai Puțin de 130 de persoane) a Trimite cu O tusiera 50*70cm (mai Puțin de 160 de persoane) a Trimite cu Două inkpads 60*80cm (mai Puțin de 200 de persoane) a Trimite cu Două inkpads 80*120cm(mai Puțin de 300 de persoane) a Trimite cu Două inkpads
Dacă doriți cadru de lemn,vă rugăm să ne contactați pentru detalii de pret.
Faceți clic pe site-ul web pentru mai multe amprente semnătura panza pictura.
Avem mai multe stiluri pentru amprentă digitală semnătura panza pictura. Le puteți căuta prin numărul de produs(de exemplu : SZ-001)în magazinul nostru.

R

Cele mai bune oferte din categorie