.

.

5V2400mah de Turism International Prize Adaptor Universal Adaptor Încărcător cu Dual USB Port din întreaga Lume Priză UK UE UA

5V2400mah de Turism International Prize Adaptor Universal Adaptor Încărcător cu Dual USB Port din întreaga Lume Priză UK UE UA

RON 52.00
Bunuri


Design mic si compact pentru depozitare ușoară și transporta, minunat adaptor pentru călătorie.
Ușor de utilizat, pur și simplu conectați adaptorul într-o priză de perete și conectați fișa de alimentare de dispozitiv electric în universal feminin mufa de adaptor
1. Standard : US
2. Model : 6 A.
3. Putere Max : 2000 W.
4. Tensiune de alimentare : 110 V-250 V
5. USB : 2.4-O
Acceptam plata prin Alipay.
Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 de zile înainte de tranzacția se închide.
Dacă ați cumpărat mai multe elemente,vă rugăm să adăugați toate la coșul de cumpărături și a verifica afară o dată pentru totdeauna în loc de a plăti pentru ele în mod individual.
Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.
Am doar nava a confirmat Apliexpress adrese,vă rugăm să verificați și asigurați-vă că.
Servicii de transmisie de timp este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special întârzierea în timpul sezonului de vacanta sau de vârf de sezon.
NU suntem responsabili pentru cutoms taxe, impozite si taxe locale SAU orice altă import taxe.
3 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii de vin cu 1 lună garanție.
Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress
Comunicarea este o stradă cu două sensuri! Orice întrebări sau dispute, să comunice prin e-mailuri pentru a afla cel mai bun mod de a o rezolva!
Suntem o conștiință aliexpress vânzător. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice Feedback-ul, vom rezolva asta pentru tine cât mai curând posibil.

R

Cele mai bune oferte din categorie