.

.

Cosplay Epocă Victoriană Nit Steampunk Ochelari de protecție Ochelari de Sudura Cyber Gotic Noi vinde fierbinte

Cosplay Epocă Victoriană Nit Steampunk Ochelari de protecție Ochelari de Sudura Cyber Gotic Noi vinde fierbinte

RON 14.00
RON 17.12
-18 %
Bunuri


Caracteristici : Modă și design steampunk, oferă un fantastic și rece, uite Mare pentru a proteja ochii de zbor particule, praf și fum, Un accesoriu necesar pentru Steampunk garderoba Vine cu banda elastica pentru pefect montaj,și ochiuri pe laturile aduce un aspect fantastic cadru fabricat de înaltă calitate greu acoperite cu plastic,ceea ce face ca o epocă sentimentul Că este util și durabil în sudură sau alte lucrari industriale
Cum de A Proteja Ochelarii : 1, o parte alege să poarte va distruge cadru despre echilibru, care rezultă în deformare, sugerez să ține-ți mâinile de pe templu de-a lungul unui paralel cu direcția obrajii purta. 2, atunci când generalul a obține mai întâi să poarte pe tâmpla stângă, nu este ușor de a provoca cadru de deformare. 3, propuse se Clătește și se usucă cu prosoape de hârtie pahare de apă, apoi ștergeți test folosind ochelari speciali cârpă, ștergeți oglinda partea nevoie pentru a ridica marginea cadru de sârmă și ștergeți ușor obiectivul, pentru a evita o forță excesivă cauzată de cadru sau lentile de daune.
Caietul de sarcini : Material : Plastic,sticla,banda elastica Dimensiune : obiectiv cu diametrul de 5,5 cm, 2.3 cm intervale de nas de Culoare : Negru, Roz, Argint, Cupru, Cupru Rosu Cantitate : 1 buc Nota : 1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare. pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.
2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc!
1 x Ochelari

R

Cele mai bune oferte din categorie