.

.

Noua Cana Termos Dublu -strat vidat Izolate Pahar Termo Cana Termica 300ml Flacon pentru Copii -15

Noua Cana Termos Dublu -strat vidat Izolate Pahar Termo Cana Termica 300ml Flacon pentru Copii -15

RON 17.00
RON 19.72
-14 %
Bunuri


Noi Ther mos Cupa Dublu -strat vidat Izolate Pahar Termo Cana Termica 300ml Flacon pentru Copii
Caracteristici :
100% de Brand nou
Produs : Termos Sticla
Material : grad de Alimente PP
Culoare : Roz / Verde / Albastru / Bej
Capacitate : 300ml
1.Din cauza la alt monitor , culoarea va fi un pic diferit între real de culoare .
2.Vă rugăm să lăsați unele măsurare greșeală din cauza manual . Multumesc
1* Termos Sticla
Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita producerea tarife. Fiecare țară are diferite tarife politică. Noi nu percepe nici un impozit pe vânzări și taxe de manipulare.
În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare de livrare tranzacție. Vă rugăm să verificați locale personalizate legislația și vizitați local departamentul vamal-ul inainte de achiziții.
În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată ,Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , vă rugăm să ne contactați pentru a plăti pentru un plus costul de transport maritim , multumesc .
1.Dacă elementul nu poate lucra bine, vă rugăm să verificați de două ori pentru a confirma că produsul este defect și contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentantul acum, să ne cunoaștem Detaliat Problema , vom face tot posibilul pentru a vă servi.
2.Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau element nu corespunde descrierii, contactati-ne pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.
3.Dacă doriți să reveniți la articol,vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile după pachetului primit .Returnarea produselor trebuie să fie, de asemenea, în starea inițială : inclusiv cutie, ambalajul si toate celelalte accesorii. Se întoarce, care sunt un rezultat de eroare clientul va fi supus unei reale taxa de transport deducerea din rambursarea.
4. Cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare dacă Toate NON-Vânzător Greșeală de returnare pentru rambursare . (E. g. ai adus-o masura gresita sau element greșit)
Ta satisfication este mereu în căutarea noastră , vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice probleme sau întrebări ,vă mulțumim !

R

Cele mai bune oferte din categorie