.

.

MAȘINA ÎN AER LIBER INTRLLIGENT ELECTRICE FĂRĂ FIR, POMPA DE APA FAUCER BUTOI, GĂLEATĂ DE APĂ ÎMBUTELIATĂ POMPA APA MASINA DE ASPIRATIE APĂSAȚI DRINKWARE

MAȘINA ÎN AER LIBER INTRLLIGENT ELECTRICE FĂRĂ FIR, POMPA DE APA FAUCER BUTOI, GĂLEATĂ DE APĂ ÎMBUTELIATĂ POMPA APA MASINA DE ASPIRATIE APĂSAȚI DRINKWARE

RON 156.00
Bunuri


Nume : Inteligent fără fir pompa de apa
Putere : 5 W
Tensiune de alimentare : 5 V
Material : plastic ABS + 304 din oțel inoxidabil
Ambalare : Cutie De Carton
Baterie : 2000 ma baterie cu litiu (incluse)
Pachetul Include :
1*Pompa De Apa
1 * cablu USB de încărcare
1 * conducta de evacuare(60cm)
Transport Termenii :
Va Vom Trimite Comanda Within5 Days După Ce Am Primit Plata Dvs. Vă Rugăm Să Alegeți De Transport Sunt Doriți.Pentru Transport , Am Dori să Introducă Detaliile Aici :
(1). Transport gratuit Pentru E-pachetul sau China Post Air Mail . Dacă Sunteți Dispus Să Utilizeze Exprima De Transport Maritim , Trebuie Să Plătească Un Cost Suplimentar Pentru Comanda .
(2). E-pachetul este Numai Pentru NOI Clienți, Este Nevoie de aproximativ 15-30 de Zile Pentru a Ajunge .
(3). China Post Air Mail este Trimis La cel Mai de Client, Este Nevoie de aproximativ 45-75 de Zile Pentru a Ajunge.
(4). Dacă Alegeți EMS / UPS de Transport maritim , Este Nevoie de 7-15 Zile de La
Ajunge.For The Product Which Include Baterie , Vă Sugerăm să Aleg EMS și Expediere UPS Are o Politică Strictă Pentru Baterie Ordine. După-Vânzare De Servicii :
Suntem Un Profesionist De Afaceri A Companiei. Noi Va Oferim Bun După ce S a ales de Servicii Pentru Tine. Dacă Aveți Orice Întrebare Despre Produsul Sau Serviciul Nostru, vă Rugăm să Trimite un Mesaj La NOI. Vom Răspunde CÂT mai Curând Posibil. Feedback-ul :
Dacă Sunteți Mulțumit Cu Produsul Nostru, vă Rugăm să Lăsați Plin de Stele și Feedback Bun Pentru noi .Feedback-ul dvs. ne va Încuraja D o-o mai Bine În Continuare . Multumesc!!! Politica de retur :
vom rambursa, dacă vă întoarceți de articole în termen de 15zile de la data primirii elemente.dacă nu mulțumit cu elementul sau deteriora articol, vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând înainte de a deschide pentru acest lucru. vom reveni la tine în termen de 24 de ore ( cu excepția week-end) și de a rezolva acest lucru pentru tine în curând cu înlocuire sau de compensare. Multumesc

R

Cele mai bune oferte din categorie