.

.

20ft 6m Lungime de Plastic U-Turnare U Slefuit pentru 5/8 16 mm Latime Arcade MAME Mașină de Joc Cabinet Negru

20ft 6m Lungime de Plastic U-Turnare U Slefuit pentru 5/8 16 mm Latime Arcade MAME Mașină de Joc Cabinet Negru

RON 75.96
Bunuri


20ft 6m Lungime de Plastic Negru U-Turnare U Slefuit pentru 16mm 5/8" Width Arcade MAME Mașină de Joc Dulapuri
U-Turnare este din plastic info decorative care se află pe marginea exterioară, și utilizate pe o varietate de produse, cum ar fi mese, blaturi contra, și bărci. Specializată în jocuri de arcade și alte industria de divertisment elemente, inclusiv mese de poker și de slot machines. Material : Plastic Suprafata : Matt terminat Lungime : 22 de metri, 6 metri Lățime : PENTRU 5/8", 16mm marginea exterioară (cu o toleranță de ±0,5 mm se aplică la dimensiune) Caracteristică : Oferă o strânse fără sudură se potrivesc la marginea panoului gestionează cu Ușurință, ca un arc raza decât non-pretenții profile Muluri va rămâne flexibil chiar și în frig de fabricație medii Dimensiuni :
Această Listare, Inclusiv :
1 rola 20ft 6 metri lungime Plastic Negru U-mulare de 5/8" 16 mm lățime margine
ATTN : VĂ RUGĂM SĂ MĂSOARE CABINETUL DUMNEAVOASTRĂ ÎNAINTE DE A COMANDA !!! Nu va fi o diferență de culoare cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc.
Bine ați venit să ne contactați dacă aveți nevoie de alte dimensiuni U-turnare. Multumesc mult!!!
Transport
Ali Express de Transport maritim este un oficial de servicii logistice oferite de Alibaba furnizor de logistică "Cai Niao". Acest serviciu acoperă transportul de la China la nivel mondial.
Ali Express de Transport maritim poate ajuta să urmăriți pachet tot drumul de la expediere până la livrare.
După ce ați plasat o comandă, Ali Express Transport vor să colecteze mărfurile de la noi în primul rând, și dispeceratul pentru o companie de transport. Ali Express pot asigurați-vă că pachetul este de transport maritim în timp și să ofere cu end-to-end de urmărire. Și puteți vizualiza informațiile de urmărire în pagina cu detaliile comenzii, astfel încât să puteți urmări pachetul dvs. ori de câte ori și oriunde doriți. Dacă pachetul a pierdut în timpul transportului, Ali Express va ajuta găsi sau de restituire direct la tine.
Dacă selectați " Aliexpress Standard Shipping ", Cai Niao va dispeceratul pentru companiile de transport Singapore post, OMNIVA-Estonia Post, Correos, : serviciile de Finlanda, etc, toate aceste companii de transport speciale par avion liniile de mult de livrare mai rapid decât în mod normal airmails( sosesc cele mai multe țări în 3 săptămâni ), mai de încredere, care poate oferi o mai bună de vămuire .
Dacă selectați " Ali Express Premium de Transport ", Cai Niao va dispeceratul pentru companiile de transport maritim, cum ar fi HK DHL, PONEI, etc, Timp Estimat de Livrare sunt de 3-10 zile lucrătoare . Dar unele țări trebuie să plătească pentru taxele vamale sau taxele.
Noi, de obicei, o valoare mai mică de produs pentru ușor de vămuire , dacă te superi sau au nevoie de valoarea reală, vă rugăm să ne informați. Cumparatorul este responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele.
Notă : nu ezitați să ne contactați dacă orice probleme în timpul de livrare, suntem bucuroși să rezolve pentru tine.
***Vă rugăm să asigurați-vă că receptorul este numele complet și numărul de contact este corectă pentru o mai bună livrare. Mulțumesc!*** Garanție Și Întreținere
Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, de 3 luni gratuite de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT. Feedback-ul
Vă rugăm să lăsați-ne pozitiv feedbac k si rating de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă nu satified, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-uri.

R

Cele mai bune oferte din categorie