.

.

52Pi Acrilic Caz Clar Cabina de Coajă cu Ventilator de Răcire pentru Raspberry Pi 3 Model B / Raspberry Pi 2 Model B

52Pi Acrilic Caz Clar Cabina de Coajă cu Ventilator de Răcire pentru Raspberry Pi 3 Model B / Raspberry Pi 2 Model B

RON 31.96
Bunuri

Acrilic Caz cu Ventilator de Răcire pentru Raspberry Pi 3 Model B / Pi 2 Pachetul Include : 1x Acrilic Caz cu Ventilator de Răcire Raspberry Pi Bord nu este inclus Caracteristici : de Brand nou și de înaltă calitate Acril Caz Clar cu Ventilator de Racire Compatibil cu Raspberry Pi 3 Model B & 2 Model B & Raspberry Pi B+ design Special pentru a instala un ventilator de răcire (size : 4*4*1 cm) ventilatorul De răcire este DC 5 V Brut Greutate : 135g Caz Material : Acril Caz Culoare : Clar
Introducerea Dual ventilație de răcire părți să furnizeze căldură extremă reducere. -Înainte de instalare vă rugăm să îndepărtați capacul de protecție din plastic. Ghid De Instalare : 1. Montați capacul de jos pentru Raspberry Pi. 2. Montați ventilatorul de răcire pe capacul superior. 3. Conectați cablul de alimentare de pe portul GPIO (urmați instrucțiunile de pe foto). 4. Montați partea de sus capacul de jos. Cum de a asambla :
Feedback : Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru și de produs, ne așteptăm feedback-ul pozitiv și 5 stele din detaliată vânzător de Rating. Ne va lăsa, de asemenea, Feedback-ul Pozitiv (5 Stele) pentru clienții pentru a ajuta la îmbunătățirea clienților cumpărător performanța contului. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Vă mulțumesc! Bucurați-vă de cumpărături aici!

R

Cele mai bune oferte din categorie