.

.

Cadru de lemn pentru panza pictura in ulei natură lemn DIY cadru personalizat de dimensiuni mari imaginea interioară rama fără tablou doar rama

Cadru de lemn pentru panza pictura in ulei natură lemn DIY cadru personalizat de dimensiuni mari imaginea interioară rama fără tablou doar rama

RON 32.00
RON 35.68
-10 %
Bunuri


Bine ati venit la magazinul nostru, Au o zi frumoasă.
Noi avem propria noastră fabrică, toate sunt in stoc si la preturi de fabrica.
Livrare rapida si de calitate conformă.
Măsuri : vă rugăm să alegeți dimensiunea( lățime *înălțime) la fel ca pictura ai alege,
și vă rugăm să alegeți cantitatea fel ca pictura cantitate.
Grosime : 3cm
Material : lemn nature
Producător : Rekky decorative Co., Ltd.
Origine : China Notă : aceasta este doar cadrul de lemn fără tablou, Dacă aveți nevoie de alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați, vă rugăm să faceți clic pe acest link pentru a alege alte dimensiuni. putem personalizate rama pentru tine.
Instrucțiuni :
Pasul 1 :
Răsturna pictură, și de a folosi stilou marca de lemn poziția pe tablou. vă rugăm să asigurați-vă că lemnul unghiul cu care se confruntă unghi și apoi pe partea îngustă de groove spre interior. asigurați-vă că lemnul margine și pictura marginea coincide reciproc, acest lucru este foarte important.
Pasul 2 :
vă rugăm să folosiți caseta fixe lemn pe poziția corectă.
Pasul 3 :
vă rugăm să rip off dublu bandă adezivă, unul câte unul, apoi a ridicat din lemn asigurați-vă că pictura unghi prinse între lemn unghi. apăsați pe lemn pentru a fi mai fix.
Pasul 4 :
de intrare "U" unghii în colțul din lemn.
Pasul 5 :
intrare card de bord la echilibru cadru.
Terminat cu succes
îngroșarea mediului si a naturii lemn
Dacă aveți orice altceva cerință, vă rugăm să ne spuneți!
1 Feedback-ul Pozitiv (5 stele) este foarte important pentru noi, vă rugăm să gândească de două ori înainte de a părăsi feedback-ul.
2 vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 începe) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și vă rog să aveți încredere în noi!
Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme. Rating negativ nu poate rezolva orice probleme.

R

Cele mai bune oferte din categorie