.

.

0,5 Kg E71T1C Flux Cored Sârmă de Sudură/de Lipire Sârmă de Gaz de protecție 0,8 mm/1.0 mm Aparat de Sudura Instrumente/Accessoies/oțel Carbon

0,5 Kg E71T1C Flux Cored Sârmă de Sudură/de Lipire Sârmă de Gaz de protecție 0,8 mm/1.0 mm Aparat de Sudura Instrumente/Accessoies/oțel Carbon

RON 50.00
RON 77.68
-36 %
Bunuri


1.Lista de producție :
1 buc 0,5 Kg Flux Cored Sârmă de Sudare/ Gaz de protecție
2. >Material : otel Carbon
>Diametru : 0,8 MM/1.0 MM
>Greutate : 0.5 KG
> Gaz de protectie : 100% CO 2
Compoziția chimică a depus metal (%)
C
Mn
Si
P
S
Cr
Ni
Mo
V
Cu
≤0.12
≤1.75
≤0.90
≤0.03
≤0.03
≤0.20
≤0.50
≤0.30
≤0.08
≤0.35
Proprietățile Mecanice Ale Depus Metal
Articol
Punctul De Randament
(MPa)
Tensile Strength
(MPa)
Alungirea
(%)
Charpy V-notch Impact Durabilitate
De Testare Temp.
(°C)
Energia De Impact
(J)
Medie
(J)
Standard
≥400
≥480
≥20
-20
≥27
Test De Îndoire
Fata
Root
Partea
Fillet Weld Test
Curent
Polaritatea Gaz protector
Amperaj
Arc Tensiune Poziția
Calificat
Calificat
Calificat
Calificat
DC+ CO 2
230 A-260 A
27 V-30 V F,H,Vu,Vd.OH
Sfaturi : Toate măsurătorile sunt artificiale, pot exista mici abateri între produs, dar nu va afecta utilizarea de către dvs.!
Toate pachetele pentru Brazilia nevoie CPF numărul de DHL/UPS/Fedex/EMS.
Toate pachetele pentru Argentina nevoie de CUIT numărul de DHL/UPS/Fedex/EMS.
Toate pachetele de Chile nevoie RUT numărul de DHL/UPS/Fedex/EMS.
Toate pachetele pentru Rusia nevoie de Numele Complet(prenume + Mid nume + Ultimul nume).
1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele . și 5 stele de rating detaliată a comenzii. 2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare . Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine. 1. Timp de preparare : avem nevoie de 5-10 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi. 2. toate bunurile percepe doar o mică parte din costul de transport maritim,și cele mai multe din țară este liberă de transport 3. APO/FPO/DPO de Transport Ne cerem scuze că P. O. Cutii și militare adrese (APO, FPO) nu pot fi livrate. Pentru NOI teritorii, vă rugăm să lăsați un comentariu, atunci când plasarea comenzii. De exemplu, dacă ați fost în Guam, Puerto Rico, ai putea de stat Guam, Puerto Rico în țară secțiune. Clienții din Brazilia ar trebui să lase un mesaj pentru a ne oferi 11 cifre CPF ca dvs. personalizat are nevoie de ea. Despre Taxe Vamale În considerare, pentru beneficiul clienților noștri, Suntem obligați să livreze comanda prin poștă și trebuie să mă lași pentru notă sau pentru mesaj să-mi spui cât de mult ar trebui să semnez pe factura (daca nu spune-mi cât de mult ar trebui să semnez pe factură,voi semna aproximativ 2/3 din legea valoarea de pe factura). Vă rugăm să înțelegeți, cu toate acestea, taxa vamală este în afara controlului nostru nu putem guarrante nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă. Dar va vom returna plata pentru express de transport(dacă ați plătit) la contul dvs. în termen de 24 de ore. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca. Notă : Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele.Va vom informa imediat ce coletul a fost trimis afară. Dacă alegeți exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact, acest lucru este necesar pentru a exprima de transport maritim. TRUSOXIN magazin online vinde bazat pe un design excelent și fiabilitate dovedită. Deci calitatea este garantata. De asemenea, avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine. Dar ai nevoie pentru a confirma nevoie de atenție! Atten : nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat. Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema :
*Numărul de ordine
*Elementul este numărul de SKU
*Imagine din margele defecte. Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție de TRUSOXIN, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 7 zile de la data livrate.

R

Cele mai bune oferte din categorie