.

.

Transport gratuit de 1 BUC măcinare umedă cupa roata 35*M10*5mm segmente cupa roata conceput special pentru slefuire linie

Transport gratuit de 1 BUC măcinare umedă cupa roata 35*M10*5mm segmente cupa roata conceput special pentru slefuire linie

RON 27.96
Bunuri


Descriere Produs :
Diametru : 35mm*10mm*5mm-am segmentat cupa roata
Aplicații :
35mm diametru diamond cup wheel pentru linii de șlefuire utilizate cu polizor unghiular slefuire roata
Diametrul de numai 35 mm, special concepute pentru slefuire linie, foarte usor de utilizat.
Firul de 10mm.
Notă :
1, Acest produs este potrivit pentru lustruit granit, placi dure, cărămizi, beton, mozaic.
2, discul poate fi slefuire uscat, dacă doriți pentru a îmbunătăți rezultatele, vă rugăm să adăugați apă de răcire utilizat.
3, disc de instalare, trebuie să fie marcate pe disc de măcinare mill este în concordanță cu direcția de direcția de rotație.
4, în cazul în care utilizarea de alunecare a avut loc în timpul plug, disc devine bont, vă rugăm să folosiți o roată de olărit sau firebrickre-deschide lama.
5, discul ar trebui să nu utilizați forță excesivă în procesul de.
Produse Conexe.
Produsul arata :
Pachet :
1 buc-9pcs în balon sac pachet.
10-20buc în cutie de hârtie.
50pcs într-unul consolida cutie de carton.
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

R

Cele mai bune oferte din categorie