.

.

3pcs M2/6542 Metrice HSS 28 Dimensiune de Titan Acoperite cu Pas Burghiu Instrumente de Tăiere Biti Burghie Lin Burghiu Set Ambalarea în Vrac

3pcs M2/6542 Metrice HSS 28 Dimensiune de Titan Acoperite cu Pas Burghiu Instrumente de Tăiere Biti Burghie Lin Burghiu Set Ambalarea în Vrac

RON 39.60
Bunuri

Bine ati venit la nostru Profesional Tools Store atunci Când magazinul nostru a fost început ca o mică afacere de familie, am făcut un angajament de a oferi de lucru persoane cu instrumente de calitate la cele mai mici preturi. Ne străduim să construim relații de lungă durată și de a promova o distracție și experiență unică de cumpărături. Cantitatea minimă pentru comandă este 1 Lot (bucata). Transportul va fi China Post Air mail sau alte registed e-mail de aer. Puteți urmări completați informații de transport maritim
A costat aproximativ 30-60 de zile din cele mai multe țări, Federația rusă și Brazilia va poate lua 30-90 de zile. Sper cumpărătorul poate să înțeleagă și să aștepte răbdător ! Multe mulțumiri! Dacă cumpărătorul nu vreți să așteptați pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne sfătuiască atunci când plasați comanda, va vom putea folosi alte expressd serviciu și ajusta costul ca dvs. de a alege. *****Federația rusă Prieten Notă***** Ca regula de post rus de birou, trebuie să arate numele complet al receptorului de pe colet. Pentru a evita problema de livrare, vă rugăm să furnizați numele complet al persoanei de contact. Vă mulțumesc în avans.
GARANTAT 100% M2 / 6542 MATERIAL
3 piese Metric, cu înveliș de titan Pas Burghiu set cu husă de depozitare. Pas biți sunt un aliat puternic în atelier. Combinând până la 13 burghiu de dimensiuni într-o singură unitate, puteți petrece mai mult timp de lucru pe proiect decât schimbarea burghie. Dual Cutat design vă ajută să păstrați zona de lucru curată cu îmbunătățită a așchiilor și unghiul de tăiere de biți păstrează găuri netede, cu un minim de debavurare necesare.
100% de brand nou și de înaltă calitate
Unic scara structură , se pot deschide mai multe Deschidere
ea nu poate fi ușor de spart.
Se poate deburr, chamfer și deschide gaura, dar obișnuite twist drill nu poate
Little rock, se poate sculpta o deschidere fără în primul rând, folosind un centru de pumn
Instrument cu ajutorul : pistol de găurit, cu banc de foraj. Apă pentru a face ti se răcească în timp ce lucrează, se poate extinde în mod eficient durata de viață.
Recomandat viteza de foraj 250 .. 400 de rpm
Costum pentru utilizarea în duritate sub 25 de grade artefacte, grosimea plăcii sub 5mm
Dimensiuni : 4 mm la 12 mm Pasul Cinci Biți (4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm) 4mm la 20mm Nouă Etapă Pic (4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm)
3mm la 12mm Pas Zece Biți (3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 9mm, 10mm, 11mm 12mm)
Note
1.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
2.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
3.Potrivit experienței noastre, Personalizate verifica parcelele de întâmplare, de aproximativ 0,5-1% coletele vor fi verificate și pot percepe un tarif.
4.În scopul de a reduce cumpărătorului taxă de import sau chiar scutite de cumpărător la import fiscale, vom declara element cu valoare mult mai puțin decât prețul real clientul a plătit pentru produs.
5.Cea mai mică valoare declarată nu reflectă prețul total plătit de către client sau prețul de piață despre articol, și, probabil, nu va fi potrivit pentru acele țări cu diferite tarifare speciale standard.
Despre Transport
1).Vă rugăm să lista de cereri speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) în REMARCA atunci când face plata. Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-7 zile lucratoare de la primirea de plată.
2).Orice elemente de comanda vor fi expediate numai dupa ce plata este primită de către Terțe Părți (Bancă ) Vom livra elementul pentru clienți prin e-Mail de Aer,Obișnuiți de Mici Pachete, EMS, UPS sau Fedex, în funcție de situația reală .
3).Timpul de livrare se bazează pe diferite țări sau regiuni din întreaga lume. Federația rusă și Brazilia va dura 30-90days pentru delviery.
Retur Si Schimb
*Dacă am trimite greșit stilul sau culoarea greșită, am putea returna banii sau reship. Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.
*În cazul în care elementele pot satisface nevoia ta, putem accepta, de asemenea, întoarcerea ta.

R

Cele mai bune oferte din categorie