.

.

AC 220V 7-Dinti Arbore de Antrenare Electric Ciocanul de Rotor Rotor Bosch GBH2-26E/DE/RE/DRE/DSR/DFR, de Înaltă calitate! Transport gratuit!

AC 220V 7-Dinti Arbore de Antrenare Electric Ciocanul de Rotor Rotor Bosch GBH2-26E/DE/RE/DRE/DSR/DFR, de Înaltă calitate! Transport gratuit!

RON 85.00
RON 89.52
-5 %
Bunuri

AC 220 V 7-Dinti Arbore de Antrenare Electric Ciocanul de Rotor Rotor Bosch GBH2-26 E/DE/RE/DRE, transport Gratuit!! Potrivit pentru Bosch burghiu Ciocan : GBH2-26 E/DE/RE/DRE GBH2-26 DSR/DFR Descriere Produs :
Manual de măsurare de date parțiale, Un pic de eroare este în intervalul admisibil, în Funcție de produs modele sunt corecte. 100% De Brand Nou! De înaltă calitate! 100% compatibil cu INSTRUMENTE Originale! ATT : armatura are o canelată a arborelui(viteze elicoidale) cu 7 dinti . Vă rugăm să verificați mai întâi dispozitivul pentru a vedea dacă are aceeași ancoră fabrica Noastra este specializata in productia de scule electrice, accesorii, preturi foarte accesibile,
100% de Brand nou! De înaltă calitate ! O mare cantitate de en-gros de achiziții publice pot oferi un discount.
Bine ati venit pentru a cumpara, vă Mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră! Dacă sunteți mulțumit cu serviciul, vă rugăm să oferiți 5 stele lauda mare.
Dacă Nu, vă Rog să-mi spuneți și să ne contactați, cred că am sunt sigur de a face să vă mulțumiți. China post air mail, în mod normal, elementul va sosi în termen de 15-25 zile lucrătoare după ce a fost postat. Uneori, vamale sau de vreme problema va fi amânată câteva zile. Acesta poate fi de până la 30-45 de zile.
Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor Escrow.
Compania timp de lucru : 8 : 00-17 : 30 (China), va Vom raspunde cu 24 de ore.

R

Cele mai bune oferte din categorie