.

.

DIATOOL 125mm Galvanizare Diamant Taiere Si Slefuire Disc De Granit & de Marmură Cu Dublu Slefuire Părți

DIATOOL 125mm Galvanizare Diamant Taiere Si Slefuire Disc De Granit & de Marmură Cu Dublu Slefuire Părți

RON 76.00
RON 86.64
-12 %
Bunuri


Element : 5"/125mm galvanizare diamant taiere si slefuire discuri de granit & de marmură, cu dublu slefuire părți Cantitate : 1 buc (Dia125mm) caietul de sarcini : Flanșă M14
Aplicație : Pentru taiere si slefuire granit & marmura
============== La Sfârșitul ==============
Notă : Aceste produse sunt marcate cu brand-ul nostru. Dacă nu doriți ca numele nostru de brand, vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vom putea trimite produsele fără marcă.
Personaliza serviciu : Dacă pentru 20buc am putea marca numele mărcii pe produsele noastre
1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., pentru orice motive, de exemplu : produsele nu sunt aceleași ca descriere sau rupte în tranzit, ne va re-trimite noul produs de la tine, sau de asemenea, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce ați primit elementul dvs., dar trebuie să plătească pentru costurile de returnare. Când am primit revenit pachet, va vom returna banii.
2. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, va vom oferi cel mai bun serviciu. Ne puteti contacta prin lăsându-ne un mesaj pe aliexpress,Vom răspunde la tine în termen de 24 de ore,și în termen de 36 de ore la sfârșit de săptămână.

R

Cele mai bune oferte din categorie