.

.

3-5mm HIMALAYA GROSIER ROZ de CRISTAL de SARE GOURMET CUȘER NATURALE PURE 50grams

3-5mm HIMALAYA GROSIER ROZ de CRISTAL de SARE GOURMET CUȘER NATURALE PURE 50grams

RON 23.20
Bunuri


HIMALAYA SARE GRUNJOASĂ
VRAC - A TRIMIS ÎN PUNGĂ DE PLASTIC, FĂRĂ ETICHETĂ SAU DETALII
Descriere
Cristal de sare himalaya este mult superioară față de tradițional sare iodată. Sare himalaya este vechi de milioane de ani și pură, neatinsă de multe toxine și poluanți care pătrund în alte forme de ocean sare.
Cunoscut în Himalaya ca "aur alb" conține aceeași 84 de minerale naturale și elemente găsite în corpul uman. Această formă de sare a fost, de asemenea, de maturare în ultimii 250 de milioane de ani sub intens presiunilor tectonice, crearea unui mediu de zero expunerea la toxine și a impurităților.
Sare himalaya este unic structura celulara permite să stoca energie de vibrație. Mineralele sale există într-o formă coloidală, în sensul că ele sunt destul de mici pentru celulele noastre de a absorbi cu ușurință.
Cristal De Sare Himalaya : Sănătatea Mai Buni
Controlul nivelului apei în organism, reglarea acestora pentru o funcționare corespunzătoare Promovarea stabile echilibrul p H-ului în celule, inclusiv creierul. Încurajarea excelent de zahăr din sânge de sănătate, Sprijinirea în reducerea frecvente semne de imbatranire Promovarea celulare energia hidroelectrică crearea Promovarea crescut capacitățile de absorbție de elemente alimentare în tractul intestinal Complicitate vasculare sănătate Sprijinirea sănătos funcției respiratorii Scăderea incidenței de probleme ale sinusurilor, precum și promovarea peste toate sinus de sănătate Reducerea crampe Creșterea rezistenței osoase Natural, promovarea unui mod sănătos de somn Crearea unui libido sănătos de Circulație suport Promovează rinichi și vezica biliară de sănătate în comparație cu frecvente tratat chimic sare
1. Comenzile vor fi procesate și expediate în termen de 24-48 de ore după ce plata este clar. 2.Te rog, spune-ne adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect. 3. Transport gratuit : Toate produsele cu transport gratuit va fi postat de propria noastră metodă de transport maritim care are 7-25 de zile pentru a ajunge, depinde de țară.Pentru Brazilia va până la 60 de zile uneori. 4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi ne va ajuta să-l urmăriți. 1.Acceptam plata Escrow numai, și trebuie să fie primite în termen de 3 zile de la data achiziționării. 2.IMPORTANT! VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI! Cumpărătorii sunt responsabil pentru taxe de import, taxe vamale și impozite, dacă este cazul. Vă rugăm să verificați cu dvs. ării personalizate de birou pentru a determina costurile suplimentare impună pe produs înainte de cumpărare. 3.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care sunt în responsabilitatea serviciului de transport maritim.
1.Va oferim 14 de zile politica de returnare. Vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile t de la data vei primi comanda dumneavoastră dacă aveți orice probleme cu produsul, și-ar dori să se întoarcă.
2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul aliexpress.
3.Va vom returna INTEGRAL de PLATĂ, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4.Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.
Ne străduim pentru satisfactia clientilor nostri cel mai bun posibil. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să de e-mail serviciul nostru de specialisti 24 de Ore pe Zi, 7 Zile pe săptămână. Va vom raspunde cat mai repede posibil. Dacă nici un răspuns în termen de 24 de Ore, vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail.
Am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV. Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor. Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți, în mod normal, așa că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă aveți.

R

Cele mai bune oferte din categorie