.

.

2017 nou BXT full carbon biciclete seatpost MTB drum de munte biciclete de carbon seat post seat tube 27.2/31.6*350/400 mm piese de bicicletă

2017 nou BXT full carbon biciclete seatpost MTB drum de munte biciclete de carbon seat post seat tube 27.2/31.6*350/400 mm piese de bicicletă

RON 80.00
RON 100.00
-20 %
Bunuri


Dragi Cumparatori ,
Bine ati venit la nostru BXT magazinul online de pe aliexpress .
T aici sunt mai multe elemente în cadrul perioadei promoționale în magazinul nostru . Prețul este mult mai competitiv decât oricând . Promovarea timpul este limitat și nu vom vinde la acest pret cu nici un profit . Astfel încât să ia această șansă de a obține ceea ce vrei cu acest cel mai bun preț .
Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră ! Bucurați-vă de cumpărături aici !
Cele Mai Bune Urări .
BXT Technology Co.,Ltd .
Nume produs : carbon biciclete seat mesaj
Material : Full Carbon
Țese : 3 K
Finisaj : Lucios/mat
diametru : 27.2/31.6 mm
lungime : 350 mm/400 mm
Nr. : BXT-SP-006
1) Competitiv Pret De Fabrica ! Fără Taxe De Agenție !
BXT Technology Co., Ltd este fabricarea fabrica de biciclete de carbon părți . Vindem produse de fabrica noastra direct . Fără taxe de agenție.
2) produse de Marcă !
Fabrica noastra a fost dedicat pentru a construi propriul nostru brand "BXT" . Excelent calitate cu preț competitiv ne va ajuta să câștige mai mult din cota de piață . Cu siguranță, cumpărătorii vor fi beneficiarii .
3) Stricte de asigurare a calității !
Pentru a asigura clienții noștri primesc produse de calitate excelentă , de control al materialelor pentru produse finite de asamblare , fiecare proces va fi strict administrat și supravegheat de către echipa noastră . Și noi oferim o garanție de 2 ani .
4) livrare Rapida !
Vindem direct din propria noastră fabrică , în loc de agențiile cumpere obiectele în primul rând din fabrici și trimite .
Atenție :
Înainte de a aproba pachetul,vă rugăm să nu deschideți ambalajul și verificați dacă elementele sunt deteriorate în timpul transportului. Dacă da,vă rugăm să nu refuză să semneze pentru coletul, curierul va trimite înapoi la pachet de la compania noastră. În caz contrar,dacă vă înscrieți pentru coletul,apoi găsi elemente deteriorate, nu suntem responsabili pentru asta.
1 . Produsele vor fi trimise prin China post sau EMS .
2 . Dacă cumpărătorul dorește să folosească mai rapida metoda de transport maritim, cum ar fi DHL ,UPS, TNT, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport.
3 Instrucțiuni : timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de Forță Majoră. Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărător ar putea să contactați autoritățile vamale sau de oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.
Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere. Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin prietenos ca următoarele moduri :
1 . Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau video și alte dovezi care să vânzător pentru demonstrație.
2 . Om-a făcut deteriorate, cumpărătorii trebuie să își asume întreaga responsabilitate.
3 . Produs de calitate program de procesare : cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.
Plata impozitului este de datoria fiecărui cetățean, așa că cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru toate taxele din țările lor. Din cauza taxei problema, cumpărătorii refuză să primească bunurile, atunci cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru taxele de transport de marfă .
1 . Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.
2 . Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.
3 . Contactati-ne prin e-mail sau comerțul nostru manager : Jimmy , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.
Vom lucra 6 Zile pe săptămână, de la 9 : 00 - 21 : 00 de luni - sambata de la Beijing Timp.

R

Cele mai bune oferte din categorie