.

.

Elecrow 5Pcs/lot DS18B20 rezistent la apa Senzor de Temperatură Digital Un Fir Termistor Temperatura de Sârmă Lungime Cablu 90cm

Elecrow 5Pcs/lot DS18B20 rezistent la apa Senzor de Temperatură Digital Un Fir Termistor Temperatura de Sârmă Lungime Cablu 90cm

RON 51.24
Bunuri

Elecrow 5 Pcs/lot rezistent la apa Senzor de Temperatura DS18 B20 Digital Un Fir Termistor Temperatura de Sârmă Lungime Cablu 90cm
Descriere
Aceasta este o impermeabilizate versiune a senzorului de Temperatură DS18 B20. La îndemână pentru atunci când aveți nevoie pentru a măsura ceva mai departe, sau în condiții de umezeală. În timp ce senzorul este bun până la 125 de grade, cablu cu manta din PVC deci, vă sugerăm păstrarea sub 100 de grade. Pentru că ei sunt digitale, nu ai nici un semnal de degradare chiar și pe distanțe lungi! La DS18 B20 prevede de la 9 la 12-bit (configurabil) citirile de temperatura de peste un 1-Wire interface, astfel încât doar un singur fir (și de masă) trebuie să fie conectat la o centrală cu microprocesor.Utilizabil cu 3.0-5.5 V sisteme.
Pentru că fiecare DS18 B20 conține un unic silicon de serie, mai multe DS18 B20s poate exista pe același autobuz 1-Wire. Acest lucru permite introducerea senzori de temperatură în multe locuri diferite. Aplicații în cazul în care această caracteristică este utilă includ HVAC controlul mediului, simțind temperaturi în interiorul clădiri,echipamente sau utilaje, și procesul de monitorizare și control.
Caracteristică
9 la 12 biți rezoluție selectabilă
un pin digital de comunicare
Mai mulți senzori pot partaja un singur pin
Timp de interogare este mai mică decât 750ms caietul de sarcini
3.0 V-5.5 V intrare
Interval de temperatură : -55 la +125 grade
0.5 gradul de Precizie de la -10 la +85 grade
3 cabluri de interfață :
Firul roșu - VCC
Fir negru - GND
Firul galben - DATE
Tub din oțel inoxidabil cu diametrul de 6mm de 30mm mult
Lungime cablu : 90cm lista de pachete
Un Fir rezistent la apa Senzor de Temperatură x 5
Despre Noi
Elecrow este un open hardware facilitarea companie cu sediul în Shenzhen, China. Beneficiind de cea mai mare piață electronică, fabricarea locale de putere și convenabil sistem logistic global, un număr mare de amuzant și interesant produse sunt create în fiecare zi. Vom integra resursele pentru a servi în noua eră a inovației.
Pentru a face dvs. de a face și de inovare mai ușor, noi oferim diverse platforme de dezvoltare, module, instrumente, componente electronice și alte hardware-ul open source.oferim, de asemenea, mai multe tipuri de servicii ,includ Fuziunea PCB service, Componenta Aprovizionarea cu servicii și PCB de Asamblare serviciu etc.
Nu contează dacă ești un curios student, un inginer calificat, sau un colecționar care iubește pentru a crea, nu va fi întotdeauna ceva pentru a satisface nevoile dvs. - și dacă nu există ,ne-ar plăcea să știu. vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.
Satisfactia Clientului
Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele pentru a ne dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.
Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu un produs sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a vă oferi cel mai bun client servcies. Garanție Și Returnare
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client cele mai bune pe care le putem face.
Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.
Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție. Elemente să fie înlocuit în prima lună sau menținute pentru primul an.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să contactați cu noi, și asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresă de retur
Plata
Acceptam plata prin Card de Credit, paypal sau oricum care Aliexpress sprijină.
De transport maritim 1. Noi sprijinim world wide transport cu numărul de urmărire(Registered airmail) și expres(DHL/FEDEX/UPS/EMS).
2. Costul de transport maritim : faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare. Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.
3. Timp de tranzit : timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

R

Cele mai bune oferte din categorie