.

.

Piatra Albastru Luminos Glow În Întuneric Minge De Sticlă 925 Lanț De Argint Colier Pentru Femei Cravată Moda Vintage Boho

Piatra Albastru Luminos Glow În Întuneric Minge De Sticlă 925 Lanț De Argint Colier Pentru Femei Cravată Moda Vintage Boho

RON 55.60
Bunuri

Unic creativ, pur manual, într-un fel de fotografiere, fiecare piesă finit pot fi ușor diferite,dar suficient de uimitor. Albastru nisip în balonul de sticlă se va aprinde în întuneric, atunci când nisipul a absorbi lumina soarelui sau la alte puternică de lumină, luminou e timpul depinde de absorbție a luminii este timpul. Dimensiune si Material : sticla minge cu diametrul de 10 mm(0.39") sau 14mm(0.55"), capac cupru, Argint 925 lungime lant 45cm(17.7"), incuietoare homar. Ambalare : hârtie kraft cutie ambalare, cea mai buna alegere pentru cadou. Vă rugăm să încercați să stați departe de apă și de impact.
Noi sprijinim următoarele metode de plată. Toate plățile efectuate de pe Ali Express sunt prelucrate prin Alipay.
Va rugam sa ne contactati daca tu n-ai de plată de mai sus, vă vom spune cum să plătească prin utilizarea altor metode de plată.Plata este eliberat numai la noi după ce confirmați că ați primit bunurile.
Comanda va fi livrat în termen de 5 zile lucrătoare de la China Continentală. Există diferite metode de transport pentru a alege :
Transport gratuit peste tot în lume prin Ali Express Standard de Transport maritim și de e Packet!
PS : Dacă aveți nevoie de orice preț favorabil pentru rapid de transport maritim, bine ai venit să ne contactați.
1. Suntem un fel si vanzator cinstit, satisfacția dumneavoastră totală este întotdeauna cele mai bune urări. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.
2. Rambursarea va fi acceptabil, în cazul în care produsele au probleme de calitate, veți obține o rambursare după elementul trimite înapoi cu starea inițială. Cumpărătorul va plăti taxa de returnare.

R

Cele mai bune oferte din categorie