.

.

MANILAI Bohe Strălucitoare Pietre de Cristal Cercei Stud pentru Femei Bijuterii Pentru Nuntă Mare Pandantiv de Lux Boemia Cercei

MANILAI Bohe Strălucitoare Pietre de Cristal Cercei Stud pentru Femei Bijuterii Pentru Nuntă Mare Pandantiv de Lux Boemia Cercei

RON 18.36
Bunuri


Material : Aliaj + Cristal + Strasuri
Dimensiuni : Înălțime : 6/5 cm , Lățime : 3 cm
Greutate : 20.5 Grame
Culoare : Albastru , Sampanie
Pachet : 1 buc/1 sac de opp.
Plata :
Notă : Vom suporta numai costul de transport, nu se angajează să plătească taxe vamale.
1. Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce ați primit elementul dvs. și vă va întreprinde costurile de returnare. Vom procesa cerere de rambursare în termen de 2-5 zile după ce vom primi returnat.
2. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne spuneți imediat pentru înlocuirea sau repararea. Dacă înlocuirea nu este disponibil, atunci o rambursare va fi emisă cu originalul metodă de plată.
Multumesc.
1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă Rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele,cu bucurie Ne va face același lucru pentru tine.
2. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, va Vom oferi cel mai bun serviciu.
Ne puteti contacta prin lăsându-ne un mesaj pe comanda . Vom încerca cele mai bune noastre de a răspunde în termen de 12 de ore. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră !


R

Cele mai bune oferte din categorie