.

.

2018 Moda De Argint Ceas Cool Design Ceas De Perete Bucatarie Reloj Lingura De Metal Spork Forma Montat Pe Perete Ceas Horloge Murale

2018 Moda De Argint Ceas Cool Design Ceas De Perete Bucatarie Reloj Lingura De Metal Spork Forma Montat Pe Perete Ceas Horloge Murale

RON 71.00
RON 71.16
-0 %
Bunuri

2017 Moda De Argint Ceas Cool Design Ceas De Perete Bucatarie Reloj Lingura De Metal Spork Forma Montat Pe Perete Ceas Horloge Murale
Avantajele noastre :
Articol Nr. : T6120
Dimensiune ceas : 16"(40*40*4.5 cm)
Culori Disponibile : multicolor/portocaliu/rosu/violet/negru/alb/verde/galben/albastru/argintiu
Pachet : alb cutie fereastră
Interioară Caseta Dimensiune : 33.2*36*5.7 cm
Powered by 1*baterie AA(nu sunt incluse)
ceas cu tacâmuri modele stil modern
Potrivit pentru cadou și decorațiuni interioare.
Ceas Show Detalii
1. Aliexpress accept Escrow/ Transfer Bancar/ Money Gram/ Western Union !
2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după licitație se termină, dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă Rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.
1. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.
2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon și codul poștal, atunci când veți plăti, de apreciat!
3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.
4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
1. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi.
2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri. Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.
3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

R

Cele mai bune oferte din categorie