.

.

Ceas Casio Solar în aer liber, sport casual pentru bărbați ceasuri AQ-S800W-1E AQ-S800W-1B2 AQ-S800W-1B

Ceas Casio Solar în aer liber, sport casual pentru bărbați ceasuri AQ-S800W-1E AQ-S800W-1B2 AQ-S800W-1B

RON 284.00
RON 556.00
-49 %
Bunuri


[xlmodel]-[custom]-[45249]
Obtinerea cupoane înainte de cumpărare se vor bucura de mai mult reducere
[xlmodel]-[custom]-[44784]
[xlmodel]-[custom]-[44784]
[xlmodel]-[foto]-[0000]
[xlmodel]-[custom]-[45001]
Respectul față de client buna ziua :
Repopulare direct achiziționa acest magazin toate produsele sunt de brand, nou, original, autentic, indiferent de curea, mișcare, incuietoare, 100% sunt originale din fabrică, vă urez bun venit la detectarea de instituții specializate, cum ar fi false preț.adică-în timp ce. Ne uităm pentru mulți ani, în Alibaba, ceasuri și ceasuri de Express categorie este, de asemenea, un lider de vânzător, are mulți membri, produsele noastre cu originalul marca grupului internațional de carte, bucurați-vă de grup international un an de serviciu, reducând la minimum riscul ca problema ta înapoi acasă, vă rugăm să fiți siguri de a alege și de a cumpăra. Vă doresc o viață fericită locul de muncă, vă mulțumesc!
Stimați clienți,este plăcerea mea de a face servicii pentru tine.Vă rugăm să citiți conținutul înainte de cumpărături,este foarte important.
1.Ordinul trebuie să fie scris corect adresa, cod postal, care este de a se asigura că pachetul dumneavoastră este un foarte critice de informație. Dacă nu introduceți corect zip codeit va duce la pachetul nu poate fi livrat,noi nu isi asuma nici o responsabilitate.
2. Ordinea de informații trebuie să fie scris corect numele complet al destinatarului, adresa trebuie să fie corect scrisă a clădirii sau numărul casei, adresa este de a asigura acuratețea de livrare de link-uri cheie. Asigurați-vă că nu pentru a scrie o abreviere pentru numele destinatarului. În cazul în care achiziția nu a urmat magazin să comunice informații corecte,noi nu isi asuma nici o responsabilitate.
3. Noi suntem in conformitate cu legile de expeditor și de vămuire cerințele politicii, a refuzat să declare orice formă de colete cu valoare cerințe, de la data de deschidere a trimite în orice țară pachet, nu a declarat valoarea bunurilor. În cazul în care clienții care susțin valoarea mărfurilor, vă rugăm să cumpere cu atenție.
4. Vom arăta prețul mărfurilor în pagina noastră, și, de asemenea, vom folosi cupoane și să participe la platforma de activități și alte metode de promovare. Noi nu acceptă nici o formă de primă, se aplică pentru low-cost concesii, magazinul se va asigura că fiecare client în magazin să cumpere bunuri la prețul de emisiune va fi corect și un tratament corect, nu va modifica arbitrar prețul tranzacției și satisface cumpărătorii trebuie să obțină prețul de comportament .Va rugam nu aplicati pentru clienții din prețul de magazin, concesiuni și alte forme de vânzare. Vă mulțumesc pentru înțelegere și cooperare.Cele mai bune urări pentru tine.
Rusă Pentru Declarație :
Dragi clienți din rusia :
Deoarece rusă poștale ajustare a politicii, cumpărătorul trebuie să completeze destinatarului, numele complet la normal ridica, cumpărătorul înainte de vânzător trimis mesajul magazin de personalul de serviciu pentru clienți sau notă pentru informații pentru a confirma numele complet al destinatarului, numele complet al erorile cauzate de cumpărare în Rusia nu poate primi e-mail express, vânzătorul nu poartă nici relevante responsabilitate. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și înțelegere, vă Mulțumesc!
Rus Post a publicat recent o nouă politică :
La 7 decembrie 2017, vamale ruse cere cumpărătorului NIF ( numărul fiscale individuale ) trebuie să fie specificate în Internet în Rusia.Daca TIN nu este listat pe trimiterea poștală, e-mail va fi returnat expeditorului. Oficiul poștal presupune că cumpărătorul rus oferi un individ numărului de identificare fiscală (NIF) în Rusia. Prin urmare, atunci când face o comanda, trebuie să fie sigur de a completa sau de a nota detaliile numărul fiscale individuale (TIN). (De exemplu : STANIU 5012 **** 8237) Așa că pachetul poate reuși într-vămuire și de distribuție în întreaga posta!
Acceptam Alipay, Western Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin intermediul securizat procesor de plată ESCROW.
- Plata trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile de la comanda pentru a se asigura că primiți noastre de înaltă calitate ceasuri cât mai curând posibil.

R

Cele mai bune oferte din categorie