.

.

M&J Original BH-01 Wireless Bluetooth setul cu Cască Căști Stereo Bass Muzica Sport Handsfree cu Microfon pentru IOS, Android Smartphone

M&J Original BH-01 Wireless Bluetooth setul cu Cască Căști Stereo Bass Muzica Sport Handsfree cu Microfon pentru IOS, Android Smartphone

RON 46.00
RON 57.16
-20 %
Bunuri


M&J Nou BH01 Wireless Bluetooth setul cu Cască Căști Stereo Bass Muzica Sport Funcționare Handsfree cu Microfon pentru Iphone, Samsung, Xiaomi
Caracteristici : * stil Compact, poate fi drectly purtat pe ureche, greutatea bass, căști stereo; da muzica cea mai pură teast. * Linie perfecta cu grâu poate răspunde la telefon, se poate regla volumul, susține un cântec, melodia următoare Rapid de conversie, peste greutatea bass, căști stereo * Conform proiectului de ureche geometrie alte instituții decât În Ureche Căști mai confortabil, mai potrivite pentru oameni de a utiliza * tastele de volum De pe partea laterală a căștile sunt folosite pentru a regla volumul de muzică * design de set cu cască Bluetooth are calitatea unică de înaltă rezistență caietul de sarcini : * versiune Bluetooth : V4.0+EDR * Bluetooth protocol : AVRCP HFP, HSP, A2 DP * Suport pentru apeluri de voce * Redare muzica * controlul Volumului * Suport număr reapelare * apel vocal funcție de număr * Funcționarea prompt vocal funcția * În același timp, a conecta două dispozitive Bluetooth * sistem IOS display de alimentare * Suport We Chat, mașină de navigare, QQ voce și alte software * Apel de timp : aproximativ 8-10 ore * Muzica de timp : aproximativ 5-6 ore * timp de Așteptare : aproximativ 150 ore, 14 ore * dimensiune Produs : 45*54*24mm * Greutate : 18g * cip Bluetooth : CSR8635 * capacitate Baterie : 100m Ah/ cu placă de protecție Livrare si Plata :
1. Vom livrat coletul in 1-5 zile dupa ce ai facut plata.
Și următoarele forme de plată sunt acceptate de Aliexpress : card de Credit, TT, Western Union și Qiwi wallet.
2. Instrucțiuni : greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați.
3. Timp de livrare :
1) Transport țările dezvoltate este de aproximativ 7-45 zile.
2) de la Distanță țări este de aproximativ 2-8 săptămâni.
4. Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi EMS, DHL, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport.
5. Instrucțiuni : timpul De expediere este depinde de cumpărător's timp de vămuire sau de Forță Majoră. Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.
Despre Vamale :
1. În scopul de a vă asigura că primiți comanda fara sau mai mici taxe de import, ne va declara ca un "Cadou", cu o valoare mai mică, care nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare.
2. Sau ai putea lăsa un mesaj pentru a ne spune cât de mult ar trebui să ne facă declarații vamale. Suntem bucuroși să urmați instrucțiunile.
3. Orice taxe sau comisioane de import sunt cumpărător 's de responsabilitate.
4. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră.
5. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ.
După-vânzare de Servicii :
Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere. Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin utilizat în următoarele moduri :
1. Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.
2. Om-a făcut deteriorate, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.
3. Produs de calitate program de procesare :
1) cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.
2) Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10 USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu't de gând să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.

R

Cele mai bune oferte din categorie