.

.

Rezistent La Apa Femei Fata De Călătorie Portabil Sutien Lenjerie De Organizator Geantă De Depozitare Lenjerie Machiaj Cosmetice Articole De Toaletă Spălare De Stocare De Caz

Rezistent La Apa Femei Fata De Călătorie Portabil Sutien Lenjerie De Organizator Geantă De Depozitare Lenjerie Machiaj Cosmetice Articole De Toaletă Spălare De Stocare De Caz

RON 14.00
RON 16.68
-16 %
Bunuri


Rezistent La Apa Femei De Călătorie Portabil Sutien Lenjerie De Organizator Geantă De Depozitare Organizator
Caracteristici :
Acest hotel elegant, rezistent la apa cutie de depozitare este conceput pentru păstrarea și depozitarea lenjerie de corp și Sutiene.
Design la modă și de mare capacitate cu dublu strat și de stocare de sac, poate deține mai multe subiecte.
Fabricat din material impermeabil, nu vă faceți griji despre lenjeria ta va fi umed.
Caietul de sarcini :
Culoare : Lac Albastru, Portocaliu, Roz, Rose Red
Dimensiune : aprox. 26x13.5x11.5cm/10.23x5.31x4.52in
Materialul : fibre de Poliester
Notă :
Datorită lumină și ecran de setare diferenta de culoare a elementului pot fi ușor diferite de cele din imagini.
Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.
1 x Lenjerie de Organizator Geantă
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

R

Cele mai bune oferte din categorie