.

.

Camera Kit de Curățare CCD 6 in1 Tampon curățătorie Full Frame 24mm Mare CMOS CCD Tampon Pentru Canon Pentru DSLR Nikon Lentilă aparat de Fotografiat Senzor

Camera Kit de Curățare CCD 6 in1 Tampon curățătorie Full Frame 24mm Mare CMOS CCD Tampon Pentru Canon Pentru DSLR Nikon Lentilă aparat de Fotografiat Senzor

RON 30.00
RON 39.44
-24 %
Bunuri


Camera Kit de Curățare CCD 6 in1 Tampon curățătorie Full Frame 24mm Mare CMOS CCD Tampon Pentru Canon Pentru DSLR Nikon Lentilă aparat de Fotografiat Senzor
Caracteristici :
CCD TAMPON este special conceput pentru curățarea Digital SLR aparat de fotografiat CCD / CMOS chips-uri.
Este ușor și sigur de utilizat, curat aparatul de fotografiat digital senzor de rapid și eficient.
Tampon de cap dimensiune : 24mm
Tip : Full-frame
Aplicații :
Pentru D-SLR, CCD / CMOS, Optica lentile, Filtre, tv LCD / cu Plasmă display,
Pentru Palm computer & PDA, telefon Mobil accesorii, etc.
Utilizați Mijloace :
Desface UN CCD TAMPON, Folosind o parte din tampon ștergeți ușor CCD,
sau CMOS pe toată lungimea de CCD sau CMOS într-o singură mișcare continuă.
Repetați procesul cu ajutorul cealaltă parte a tampon,
Acum CCD sau CMOS este curățat cu succes
Pachetul Include :
1 buc x 6 in1 Uscat CCD / CMOS Tampon
Plata
Puteti plati prin moneybookers, Visa, Master Card, transfer bancar, sau plata cu anumite carduri de debit.
CUMPARA MAI MULTE, DE A SALVA MAI MULT. Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține.
Cumpărătorii TREBUIE să plătească în termen de 5 zile. Dacă aveți probleme la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați sau aliexpress.com pentru asistență.
Transport
Suntem fericiți să accepte comenzi din Europa, america de Nord, Australia și alte țări, anumite țări se pot aplica restricții.
Coletul va fi livrat la tine prin scrisoare par Avion, care, în general, durează 12 sau 25 zile lucratoare (week-end nu este inclus) pentru a livra pe mâinile tale.
Vă rugăm să așteptați până la 48 de ore de pregătire pentru expediere, deși, de obicei, elementul trimite în termen de 72 de ore după ce plata este confirmat.
Oferim transport combina pentru cumpărătorul care a ordonat mai mult decât un produs-o dată timp de la același site, pentru a salva o parte din poștale.
Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată.
Vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru din punct de vedere Legal Reduce taxele de import (sau GST sau T. V. A. sau alte Taxe). În cele mai multe cazuri de transport maritim, nu este nici datorie de plătit. Cu toate acestea, dacă orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către client.
Garantie 12 luni este Fabricarea de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primirea)
Produsele defecte Trebuie să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (si ambalajul original). noi vă va oferi un randament de IDENTITATE.Între timp, vă Rugăm să ne spuneți ce defectul este,pentru a elimina utilizarea necorespunzătoare.
Taxă de retur fi responsabil de cumpărător.
Client Service
Noi menținem standarde înalte de excelenta depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați Imediat ÎNAINTE de a ne da feedback-ul negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

R

Cele mai bune oferte din categorie