.

.

Marca De Aur De Culoare De Sârmă Bărbați Și Femei Farmec Piulita Bratari & Brățări De Înaltă Calitate Din Oțel Titan Nou 2017 Moda Bijuterii

Marca De Aur De Culoare De Sârmă Bărbați Și Femei Farmec Piulita Bratari & Brățări De Înaltă Calitate Din Oțel Titan Nou 2017 Moda Bijuterii

RON 19.00
RON 19.96
-5 %
Bunuri


Element descriere
Superba Bratara Pentru Femei Nou 2015
Material : Oțel Inoxidabil 316 L
Dimensiune : 58 MM (Reglabil)
Ambalare : pungi de OPP, plicuri
Potrivit pentru obiect : Potrivit Pentru Bărbați Și Femei
1. Avem transport gratuit toate produsele noastre la nivel mondial în termen de 48 de ore de către EMS/DHL/UPS sau Singapore Post / China Post, modul de transport maritim care va depinde de suma totală a comenzii :
2. Uneori poate dura până la 4-7 săptămâni din cauza stricte de Control personalizat.
3. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe.Pentru a-ți plăti impozitul minim,vom declara ca "cadou" sau"proba" cu valoare scăzută.
pentru a ști mai multe despre detaliile de livrare
Se întoarce
Dacă marfa noastră are o problemă,cum ar fi defecte,deteriorate sau greșit la comanda, se întoarce sunt permise în termen de 7 zile de la primire marfa și s-a întors element ar trebui să încă în ambalajul original.Va garantam o rambursare completă în termen de 30 zile .
Întrebări și Feedback
Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să chat cu mine acum sau trimite un e-mail la noi. Am răspuns la toate e-Mailurile noastre în termen de 24 de ore sau mai puțin. Vă rugăm să ne lăsați 5 Stele Pozitiv feedback-ul și vom face același lucru pentru tine. Mulțumesc pentru timpul acordat și aștept cu nerăbdare să fac afaceri cu tine.

R

Cele mai bune oferte din categorie