.

.

3 rânduri de Mireasa Nunta Mare Stras de Cristal Întinde Cuff brățară Brățară pentru Femei și Fete Nou Stil de Moda

3 rânduri de Mireasa Nunta Mare Stras de Cristal Întinde Cuff brățară Brățară pentru Femei și Fete Nou Stil de Moda

RON 16.00
RON 18.00
-11 %
Bunuri


ECONOMISIȚI MAI MULT CU CUPOANE
Plata
1. Simt încrezători să ne plătească prin intermediul Ali Express Escrow prin Visa, Master Card, JCB, QIWI, Western Union, și Transferuri Bancare. Plata este eliberat numai la noi după ce confirmați că ați primit comanda.
2. Vă rugăm să plătească pentru elemente în termen de 5 zile dupa ce plasati comanda.
Feedback-ul
1. Dacă sunteți mulțumit cu obiectele primite, vă rugăm să vă rugăm să lăsați 5 stele pozitiv feedback-ul și vom face același lucru pentru tine.
2. Noi va oferim mereu cel mai bun preț și servicii pentru tine.
3. Dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele primite, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în timp, și trimite un mesaj în primul rând înainte de a părăsi un feedback negativ sau deschide orice disputa de pe Ali Express. Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva problema și de a trăi până la satisfacția dumneavoastră.
Termenii De Livrare
1. Toate elementele vor fi livrate către cumpărător Ali Express adresa.
2. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de pe Ali Express se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze înainte de a plăti.
3. În scopul de a vă asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, vom declara ca "DARUL" cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea Cumpărătorului.
Toate elementele vor fi livrate prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus sau China Post Aer Înregistrat Mail. Oferim, de asemenea, Internaționale de curierat Expres și plus taxa de transport este necesar.

R

Cele mai bune oferte din categorie