.

.

Alb dulce Lolita Bluza Lung Fata Flare Maneca din Umeri Top Trei Culori (Alb, Bej, Negru)

Alb dulce Lolita Bluza Lung Fata Flare Maneca din Umeri Top Trei Culori (Alb, Bej, Negru)

RON 90.00
RON 99.96
-10 %
Bunuri


Dulce Alb, Nou, Lolita Bluza Lung Fata Flare Maneca din Umeri Top Trei Culori (Alb, Bej, Negru)
Tesatura : sifon
Caracteristici : frumos flare mâneci
Bluza Marime in CM
Dimensiune Umăr Maneca Bust Talie XS 37 55.5 82 66 S 38 57 86 70 M 39 58.5 90 74 L 40 60 94 78 XL 41 61.5 98 82 XXL 42 63 102 86

Livrare
1.Timp de preparare : avem nevoie de 5-7 zile pentru a pregăti comanda dvs. inainte de a-l expediez.
2.Timp de livrare : Înainte de a ne putem livra comanda, Lolita Gal trebuie să pregătească produsele, nu strict de calitate-teste de control și cu atenție pachetul de elemente. Timpul necesar pentru a pregăti elemente pentru transport este separată de timpul de livrare. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Retur Si Schimb Politica
Returnare sau de schimb în termen de 30 de zile de la data livrate.
Cerere
1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate.
2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.
3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.
Dacă nu sunt satisfacatoare despre produs primite de la noi, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, cât mai curând posibil. Trimite-ne numărul de urmărire atunci când te-ai întors articolele dvs., va vom returna sau schimb atunci când vom primi pachetul.
Dacă ați primit elementele care nu este comandat de tine, vă rugăm să ia câteva imagini și arată-ne cât mai curând posibil, va vom retrimite la dreptul de unul pentru tine imediat.
Dacă elementul primit nu este tocmai corect pe site-ul nostru descrise și nu se potrivesc, atunci puteți face schimb de la dreapta dimensiune, dar nu poate anula mai ales pentru unul de dimensiuni element de când ne-am rețineți dimensiunea specifică de măsurare alături de ei. O mărime articol nu este de a se potrivi pentru toată lumea.
Feedback Politica
Vom oferi feedback pozitiv după ce plata este primită. Pentru a promova un sănătos Ali comunitate, sperăm că vă va face același lucru pentru noi. Vrem să înțelegem că avem valoare, client service enorm. Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne părăsi un feedback negativ. Va garantam ca vom oferi o soluție satisfăcătoare. 5 Nou Dulce Alb Lolita Bluza Lung Fata Flare Maneca din Umeri Top Trei Culori (Alb, Bej, Negru)

R

Cele mai bune oferte din categorie