.

.

Detașabil Pol de Pavilion pentru Barca Yacht Camper Marine din Oțel Inoxidabil Pol de Pavilion Pentru transportul Feroviar 7/8~1

Detașabil Pol de Pavilion pentru Barca Yacht Camper Marine din Oțel Inoxidabil Pol de Pavilion Pentru transportul Feroviar 7/8~1

RON 38.00
RON 48.00
-21 %
Bunuri


Detașabil Pol de Pavilion pentru Barca Yacht Camper Marine din Oțel Inoxidabil Pol de Pavilion Pentru transportul Feroviar 7/8"~1"
1) 100% produse originale!! 2) a făcut Profesional produsele noastre de meșteșugari calificați!! 3) Avem un simplu obiectiv de business oferind o gama mare de produse, la cel mai bun preț posibil. Ne înțelegem succesul va veni numai de la satisfactia clientului nostru.
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) mai devreme De a plăti, cu atât mai repede ne va livra comanda. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
1). Asigurați-vă că adresa este corectă, în mod normal, ne pot trimite articole în termen de 2 zile lucrătoare de plată de făcut, și nu mai mult decât a promis 7 zile timp de livrare. 2). Cele mai multe din țară, timpul de livrare este de aproximativ 15-60 de zile lucrătoare, dar unele dintre transportul de mărfuri ar putea avea întârzieri din cauza transportatorului incorecte, vamale întârziere, tarifele de import, politica națională de client, sau orice alte împrejurări care este dincolo de controlul nostru. vom extinde timpul de livrare și scuzați-mă. 3). Dacă mai ai nevoie rapid de livrare, contactati-ne pentru a utiliza EMS, DHL, TNT, ect și să plătească suplimentar costul de transport de marfă. 4). Pentru clienții ruși, vă rog să vă amintiți să ne ofere numele tău complet, sau coletul nu poate fi livrat în mod corect în urmă, și nu vom suporta pierderea.
1). Vă rugăm să specificați cerințele dumneavoastră de mesaj, cum ar fi culori, pachete, în valoare de declarație, etc, atunci când face plata. 2). Lucrăm de luni până vineri, vă rugăm să înțelegeți dacă nu există nici un răspuns în timpul week-end. Multumesc. 3). Ne străduim pentru 100% feedback pozitiv și au nevoie de sprijinul dumneavoastră, oferindu-ne 5 stele~~ 4). Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom rezolva problema până când sunteți mulțumit. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor.

R

Cele mai bune oferte din categorie