.

.

A/C Comutator de Presiune Senzor pentru Fiat Palio din Siena Foc ( 5 Pini ) R134a

A/C Comutator de Presiune Senzor pentru Fiat Palio din Siena Foc ( 5 Pini ) R134a

RON 50.84
Bunuri

Descriere : Dimensiune Filet : 7/16"-20 de sex Feminin de Înaltă Presiune : 28 Bar Pe Medie Presiune : 20 Bar Pe Medie Presiune : 15 Bar Presiune Scăzută : 2.45 Barul Frigorific R134a presostate întrerupătoare de Presiune sunt piedicile de siguranță instalat pe unități pentru a proteja unitatea, compresor, și oricine care lucrează în unitate. Comutator de presiune excursie puncte varia de la unitate la unitate și cu tipul de agent frigorific în unitate. De obicei, există 2 tipuri de comutatoare de presiune, de ÎNALTĂ PRESIUNE, comutatoare și întrerupătoare de JOASĂ PRESIUNE. Este important să ne amintim că există mai multe cauze pentru siguranțele de declanșare. Un diagnostic complet de partea cu agentul frigorific din sistem este necesar pentru a determina cauza de siguranță de declanșare. Presiunile sunt o parte din diagnostic, dar așa este super căldură, subrăcirea și amp trage de la compresor, împreună cu electrice de diagnosticare. De înaltă Presiune Comutator Previne deteriorarea sistemului din cauza presiunii excesive prin dezactivarea compresorului atunci când presiunea depășește punctul de referință. Permite compresorului să-și reia atunci când presiunea scade sub punctul de resetare. Montat pe sau în apropierea receptor-uscător. Ventilator Comutator de Declanșare se Transformă pe ventilatorului de răcire a motorului pentru a reduce presiunea din sistem atunci când este setat punctul de presiune este atins, fie direct, fie prin semnalizare Modulul de Comandă a Motorului. Montat pe partea cu presiune ridicată de compresor. Reduse Comutator de Presiune Previne deteriorarea sistemului din cauza presiunii scăzute sau scăzut de agent frigorific prin dezactivarea compresorului atunci când presiunea scade sub punctul de resetare. Permite compresorului să-și reia atunci când presiunea crește peste punctul setat. Montat pe partea de joasă presiune a compresorului. Setați Punctul de presiune în Creștere de la care comuta acționează. În PSI (pounds per square inch). Resetați Punctul de Cădere de presiune la care contactul revine la starea normală. În PSI (pounds per square inch) Amintiți-vă, o diagnosticare completa a sistemului ar trebui să fie întotdeauna efectuate înainte de a înlocui orice parte. Nu este nimic mai rău decât înlocuirea o parte și încă având unitate de defecțiune. Sper că acest lucru vă ajută!
Transport :
Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe .Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Toate elementele vor fi livrate în termen de 24-48 de ore de afaceri de la primirea de plată ( cu excepția sâmbătă și duminică ).
UPS de transport maritim, de obicei, durează 3-5 zile lucratoare
DHL, de obicei, durează 4-7 zile lucrătoare
EMS shipping, de obicei, durează 5-15 zile lucratoare
Plata :
Acceptam VISA , card de Credit , Mastercard , Web Money , Boleto , Qiwi wallet ..etc .
Feedback-ul :
Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră. Vă rugăm să ia 1 minut pentru a lăsa de 5 stele feedback-ul pentru a comanda. Orice nemulțumire vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca 1-3 stele feedback-ul.
Retur :
Schimb este acceptată în termen de 7 zile de la cumparator la primirea coletului.
Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou.
Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce la noi pentru un prompt de schimb sau va vom returna plata
Neutilizate/nedeschise marfa va fi creditat.
Vă rugăm să rețineți că toate achizițiile trebuie să fie returnate în termen de 14 zile de la cumpărare. NU de returnare sau de schimb vor fi acceptate după 14 zile de la data achiziționării.
Include numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei de telefon, cum ai plătit, și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb.
Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului ( excluzând costurile de transport încoace și încolo ).

R

Cele mai bune oferte din categorie