.

.

ILIFE A4s Robot Aspirator cu sistem Anti-coliziune Anti-toamna Auto Taxa pentru Covor Subțire și Podea

ILIFE A4s Robot Aspirator cu sistem Anti-coliziune Anti-toamna Auto Taxa pentru Covor Subțire și Podea

RON 720.00
RON 1799.88
-60 %
Bunuri


Atenția cumpărătorului : Robotul nu poate fi expediat în Insulele Canare , în cazul în adresa aparțin Insulele Canare,te Rog, nu face o comanda!
Special Conceput pentru Covor Subțire Dublu V în Formă de Perie
ILIFE A4s vine cu un dublu V în formă de perie. Aceasta perie cu ușurință colectează praf,
mai ales pe covor. Noastre originale V3s V5s roboți oameni introdus pentru extraordinara sa capacitate de curatare de pe hard-podea din lemn,
În timp ce noi A4s face curățenie pe covor un ușor plăcere. Automat de andocare și reîncărcări, Fără nici un ajutor, A4s revine automat în baza sa de origine pentru încărcare.
Titan Gray
Titan gri, nu strălucește, dar de încredere, este tema de culoare de A4s.
Sperăm A4s-ar putea ca implicite sens,
aduce încredere și performanță perfectă pentru clientul nostru.
Sertar-ca Praful Cutie Scoate praful cutie cu ușurință prin simpla apăsare a unui buton de pe ea. 450 ML cutie de praf vă permite să curățați mai mult cu mai puțin de golire.
Presetare un plan de curățare a Ține pasul cu fiecare zi o mizerie, nici o podea murdară din nou. Face un program pentru A4s, se va curate de acasă în mod automat în fiecare zi, la un anumit moment, chiar dacă nimeni nu este acasă.
Operare ușoară începe, pur și Simplu robot, cu o simpla apasare de butonul CLEAN. Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți manualul de utilizare. Mai Multe Moduri De Curățare
Conținutul Pachetului :
ILIFE A4s aspirator robot x1,manual de Utilizare x1,control de la distanță x1, filtru x1, părți perie x1,perie de curățare x1,adaptor AC x1, doc de Încărcare x1 ILIFE ROBOȚI
FAQ :
Q : de Ce ai alege ILIFE aspirator robotizate?
O : VIATA este un profesionist fabricarea de aspirator robotizate,avem aproape un deceniu de experiență pentru robot de producție ,aspiratorul robot este mult mai util și mai ieftin,În viitor,sperăm că fiecare familie va avea un ILIFE Robot.
Q : Care va permite taxe vamale sau TVA, taxa de import sau alte taxe în țara mea?
A : de Obicei, firma de curierat va face vămuire, ne va declara valoarea produsului depinde de produsul pe factură care le-ați cumpărat ,așa că, pentru a evita taxe vamale/TVA/Taxe taxa pentru tine, dar în cazul în care parcela este blocat la vamă,Acesta va fi vă/cumpărător care sunt responsabile pentru vămuire și să plătească taxa necesară. Produsul nostru costul include doar costul produsului și costul de transport de marfă. Toate magazinele de pe internet face la fel. Vă rugăm să ne contactați în mod liber dacă aveți nevoie de orice detaliu sau nevoie de orice altă valoare indicată pe factură.
Q : Dacă robotul de curățare tensiunea de lucru este pentru țara mea?
A : Pentru aspirator Robotizate ,produsul nostru poate lucra cu 100~240 VAC așa ar trebui să funcționeze în cele mai multe țări ale lumii.
Q : Dacă priza funcționează în țara mea?
A : Am putea oferi Plug vrei, dar lasa-ne un mesaj pe care care plus vrei sau Ne-ar putea Oferi un Convertor Adaptor Priza
Î : de Ce nu pot găsi țara mea în alegerea metoda de expediere?
O : greutatea întregului pachet este de peste 2 KG,asa ca nu putem expediate prin poșta obișnuită de birou,vă Rugăm să ne contactați în legătură cu țara taxa de transport de marfă înainte de a cumpăra acest lucru. Despre ILIFE
VIAȚA Inovare Co.,ltd ILIFE este singurul vânzător autorizat de autentic ILIFE produse de pe Aliexpress. Suntem un producător OEM/ODM cu sediul în Shenzhen, provincia Guangdong.
Ne sunt axate pe inteligente aspiratoare robot (aspirare,măturare și spălare de roboți).
Cu o echipă puternică, vom dezvolta în mod independent de produsele noastre la ID-ul de design, hardware-ul și software-ul mecanice de locuințe. În fiecare an, de cel puțin 3 modele noi vor fi lansate.
Cu generalul 15.000 de pătrat de metri de fabricație de bază, turnare, PCBA de montaj și de produse finite de asamblare se face în casă. Capacitate lunara ar putea ajunge până la 80k buc.
Întotdeauna vom dedica noi înșine pentru a satisface customer’s OEM/ODM cere și de a crea mai multă valoare pentru client.
Garanție
1. Toate elementele noastre sunt garantate a fi de brand nou și a efectuat integral cu cel puțin 12 luni de garanție.
2. În timpul perioadei de garanție, dacă orice problemă se întâmplă din cauza calității motiv ,vă rugăm să fie cooperant pentru a lua fotografie sau video pe problemă și trimite-l la noi pentru verificare.

R

Cele mai bune oferte din categorie