.

.

Singură Gheară P15D P15D-25-1 H6 Motocicleta Faruri cu LED-uri COB 8W 800LM 6500K Plug și să se Joace cu Albastru DRL pentru Motocicleta Scuter

Singură Gheară P15D P15D-25-1 H6 Motocicleta Faruri cu LED-uri COB 8W 800LM 6500K Plug și să se Joace cu Albastru DRL pentru Motocicleta Scuter

RON 25.00
RON 28.00
-11 %
Bunuri


Item>>>
O Bucată de M11 G Motocicleta P15 D Far cu LED-uri Bec
Include>>>
1* P15 D Bec LED;
Pachet Cadou;
Parametri>>>
1. Model : P15 D (de asemenea, numit P15 D-25-1, H6-1, o Singură Gheară)
2. Chip de LED-uri : Importate COB Chips-uri
3. LED Cantitate : 2 BUC/Bec (Două părți)
4. Tensiune de alimentare : DC 9-16 V
5. Putere : 8 W
6. Flux luminos : 800 LM
7. Temperatura de culoare : 6500 K (Alb)
8. Durata De Viata : Aproximativ 30000 De Ore
9. Aplicație : DC Motocicleta P15 D Fasciculului Farurilor
10. Disipare a căldurii : Toate într-un singur radiator de aluminiu
11. Caracteristici : Mini dimensiune, plug and play
12.Specialitatea : Albastru daytime running light
1.Am expediat de la Guangzhou.Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.
2.Elementele ar trebui să fie livrate în funcție de cumpărători selectat compania expres exact. Taxa de transport si timpul de livrare sunt calculate de sistem automat, dar va putem oferi un discount la taxa de transport.
3.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale datorită diferențelor de vămuire ori,ceea ce poate afecta cât de repede produsul este inspectat și eliberat.
4.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
1.Oferim cele mai bune servicii pentru clienții noștri este posibil ca putem.
2.Toate produsele noastre sunt acoperite de Garanție de 1 An.
3.Vă rugăm să cumpere cu încredere,toate produsele noastre sunt absolut testate înainte de livrare.
4.Motivele ca nu-mi place sau nevoie de articole nu sunt acceptate. Cu toate acestea, schimbul de bunuri este disponibil,dar cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
5.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. După ce vom primi elemente, vom repara sau le schimb URGENT.
1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

R

Cele mai bune oferte din categorie