.

.

2017 Transport Gratuit Wireless 433MHz Metal Controler de la Distanță Doar Pentru G90B Wifi GSM Sistem de Alarma

2017 Transport Gratuit Wireless 433MHz Metal Controler de la Distanță Doar Pentru G90B Wifi GSM Sistem de Alarma

RON 21.00
RON 24.00
-12 %
Bunuri

Mulțumesc că ai venit, magazinul Nostru de marfa are o asigurare a calității Wireless 433 MHz Control de la Distanță Pentru G90 B Sistem de Alarma Cald Prompt :
1. Metal telecomanda 433 MHz numai pentru G90 B wifi, sistem de alarma
2. dacă doar pentru 1 telecomanda, eu nu-l va trimite, pentru că este prea mic, și este ușor de pierdut în transport,
3. Este potrivit doar pentru G90 B, nu sunt compatibile cu G90 B Plus. Intra sau ieși din casa ta cu un mod ușor și convenabil pentru a arma și dezarma sistemul de securitate. Cu ușor noastră de a folosi brelocul, tu nu va uita niciodată pentru a arma sistemul de securitate. Acesta poate fi utilizat pentru Familie, mall-uri, antifurt sistem de alarma, vehicule electrice, automobile, motociclete alarmă, toate tipurile de uși și ferestre controller și alte control industrial
1 X Telecomanda Wireless 433 MHz Transport : Dacă sunteți din Rusia, vă rog lăsați-vă numele complet pentru mine,multumesc!! Uneori,timp de livrare poate întârziere de mai multe zile , din cauza vremii nefavorabile sau în timpul sezonului de ocupat, vă rugăm să nu vă faceți griji. Cere-mi să întârzie proteja de timp.
Garantie : Vom face un test inainte de a trimite acest produs, astfel încât veți obține un produs perfect, Toate de alarmă gazdă au Sigilat etichetă, vă rugăm să nu rupeți eticheta. Nu toate 433 MHz accesorii compatibile cu toate 433 MHz sistem de alarmă în piață. Te rog, întreabă-mă dacă aveți o problemă. 2 Ani garanție de înlocuire, cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.
Timp de serviciu : 10 : 00am - 22 : 00pm în Chineză timp, voi răspunde cât mai curând posibil, dacă vă trimite un mesaj de la altă dată,
Feedback : Dacă sunteți mulțumit cu acest produs, vă rugăm să lăsați-mi 5 stele feedback-ul, eu va deservi mai bine și mai bine ! Dacă nu sunteți mulțumit cu acest produs, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ și scor scăzut, pentru că asta nu va rezolva problemele. dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să lăsați-mi un mesaj și I se va răspunde cât mai curând posibil, cred că totul poate fi rezolvat. (Pot trimite un alt produs nou sau cupon).

R

Cele mai bune oferte din categorie