.

.

LOEN 1* Parasolar Multifuncțional PU Mașină de Pachetul de Card Titular de Ochelari de Stocare Pen Organizator Auto Agățat Geanta Accesorii Auto Buzunar

LOEN 1* Parasolar Multifuncțional PU Mașină de Pachetul de Card Titular de Ochelari de Stocare Pen Organizator Auto Agățat Geanta Accesorii Auto Buzunar

RON 27.00
RON 27.96
-3 %
Bunuri


1 BUC Parasolar Multifuncțional PU Mașină de Pachetul de Card Titular de Ochelari de Stocare Pen Organizator Auto Agățat Geanta Accesorii Auto Buzunar
Caracteristici :
Design de produs sunt elegante. Simplitate rafinată parasolar panoul de titularul cardului, non-țesute material de producție,
material moale pentru a se asigura că discul nu va zgâria.
Acest material este moale, anti-uzură, ușor de a alege și loc de card, și ușor de reparat la umbrire placa, poate fi
montat stilou, hârtie și ochelari.
Poate găzdui 4 cărți, aranjate secvențial puteți dintr-o privire, și ușor pentru a ridica cărțile!
Poate fi, de asemenea, stocate, documente, cărți, notițe, pix.
Plasat în spatele vizorului, potrivit pentru cele mai multe vehicule vizor.
Caietul de sarcini :
Material : Non-țesute
Dimensiuni : 15.7 * 10.5 CM
Culoare : Negru,Bej
Instrucțiuni de utilizare :
Doi curea elastica sunt direct pentru a instala pe masina de parasolar.
Pachetul Inclus :
1 X Masina Parasolar de Stocare Notă : Datorită diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.
Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere!
1. Timp de preparare : avem nevoie de 5-10 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.
2. Dacă nu ați primit coletul tău atunci când protecția în timp este aproape pe terminate, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.
Despre Taxe Vamale
Taxa vamală este în afara controlului nostru, nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată.
Notă :
Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată, sau se va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie pentru a prelua elementele cu număr de urmărire și ID-ul personal.
Guangzhou Vista Accesorii Auto Limitat vând bazat pe un design excelent și fiabilitate dovedită. Deci calitatea este garantata. De asemenea, avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine. Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea cu atenție înainte de cumpărare ( mărimea informații vor fi afișate sub fiecare produs ).
Retur si Schimb de instruire
Atenție : nu putem accepta la schimb sau anularea, după ce comanda dvs. a fost livrat.
Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema :
*Numărul de ordine
*Imagine din margele defecte.
Dacă nu sunteți mulțumit cu calitatea de achiziție din magazinul nostru, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.
Cerere : 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele.
2. Dacă nu sunteți mulțumit cu noastre porducts, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

R

Cele mai bune oferte din categorie