.

.

Negru Piele Artificiala Masina Capac Volan pentru Toyota Yaris Vios RAV4 2006-2009 Scion XB 2008

Negru Piele Artificiala Masina Capac Volan pentru Toyota Yaris Vios RAV4 2006-2009 Scion XB 2008

RON 66.00
RON 114.60
-42 %
Bunuri


dianxiaobao_1
dianxiaobao_2
Potrivite modele de masini : pentru Toyota RAV4 2006-2009 / Vios / Yaris / Scion XB 2008
Vă rugăm să verificați și comparați volan masina cu volanul din imagine inainte de a cumpara.(Nostru volan capacele sunt produse personalizate,dacă nu există nici o diferență,aceasta nu se va potrivi)! Nota 1 : Produs Material : Piele Artificiala(Piele Sintetica) 2 : Dacă aveți cereri speciale pentru material,vă rugăm să fiți atenți pentru a cumpara,multumesc! 3 : Acest produs este director de acoperire,nu este la volan!
Pachetul contine :
1x capac volan,
1x ac,
1x fir,
1x banda față-verso,
1x racleta.
Declarația de calitate
Acest produs este o piele de înaltă calitate, cu meticulozitate prin tehnologie specială, bună rezistență și o forță de tragere este mare, durată lungă de viață, se simt, de asemenea, este foarte bun, este cea mai buna alegere
Trebuie să vezi : dragi prieteni, suntem producator, capac volan este auto este special făcut la comandă, în scopul de a asigura acuratețea de ordine, crește viteza de livrare, vă rugăm să lăsați un mesaj cumpărătorul trebuie să fi masina ta anumite modele de masini, este masina care an fabrica (atașați o fotografie cumpărători volan masina) vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!


dianxiaobao_3
dianxiaobao_4

R

Cele mai bune oferte din categorie