.

.

E24 Certificare În Condiții De Siguranță Centura De Scaun Auto Extender Auto Centurile De Siguranță Extensia Centuri De Siguranță Clip Prelungitoare Pentru Auto Negru - Gri

E24 Certificare În Condiții De Siguranță Centura De Scaun Auto Extender Auto Centurile De Siguranță Extensia Centuri De Siguranță Clip Prelungitoare Pentru Auto Negru - Gri

RON 42.00
RON 49.56
-15 %
Bunuri


Vă rugăm să TREBUIE să măsoare metal limba dimensiunea înainte de a cumpăra. Dacă ei nu se potrivesc următoarele dimensiune, vă rugăm să nu cumpere ! Ideal pentru un plus-dimensiuni oameni, ofițeri de poliție cu voluminoase curelele, persoanele cu mobilitate limitată sau alte bătrân. Acest extender este E4 certificare de Siguranță, dar de multe prelungitoare în piețe on-line nu sunt. Compara calitatea să știi că centura de siguranță extender este cea mai buna alegere.
Culoare : Negru/Gri/Bej Daca ai nevoie de Gri sau Bej, vă rugăm să comentariu pentru noi, altfel ne va trimite în negru.
Nostru program de lucru :
Statele unite : PM7 : 00 - AM10 : 00
Federația rusă : AM3 : 00 - PM6 : 00
Spania : AM1 : 00 - PM4 : 00
Brazilia : PM9 : 00 - AM-11 : 00
Q : Sunt fotografii de produs real?
A : Da,Toate fotografiile expuse sunt 100% reale.și fotografiile sunt toate luate de noi înșine.Dar poate sunt unele de culoare umbrire din cauza monitoare.
Q : Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?
O : acceptam urmatoarele metode de plata : card de credit; bani booker, T/T, western union.
Q : atunci Când livrarea?
A : vom trimite comenzile in 1-3 zile(în funcție de tine pentru cantitate )după plata.Dar în caz de orice produse calde sunt temporar din stoc,va vom contacta cat mai repede posibil pentru a cere o prelungire sau de modificare a altor articole sau de sugestia ta.
Q : Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?
O : Pachet la mai puțin de 2 kg va fi trimis prin China Post Airmail.elementul pe care doriți să cumpere cântărește mai mult de 2kg.
Puteți plasa comenzi separat, asigurându-vă că fiecare comanda cântărește mai puțin de 2 kg, pentru a profita de transport gratuit.
Puteți alege fie un alt purtător expres, pot expedia coletul prin Fedex/DHL/UPS pentru pachet!
Î : există vreun număr de urmărire pentru postul meu?
A : Da, China Post Aer Înregistrat Mail,am livrat fiecare comanda cu numărul lor de urmărire și puteți vizualiza!
dar,China Post Obișnuiți de Mici Pachete în Plus,pot fi urmărite în timpul în China.Vreau să spun că nu are informații de urmărire atunci când aceasta ajunge țara dumneavoastră.
Dar vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta .Veți primi pachetul mod normal. Dacă sunteți îngrijorat cu privire la produs va fi pierdut în tranzit, vă sugerez să alegeți China Post Aer Înregistrat Mail
Q : sunt un reseller, am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea Ce este prețul en-gros?
A : Mulțumesc pentru solicitarea de informatii. dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să ne Contactați .noi vă va oferi cel mai bun pret. multumesc

R

Cele mai bune oferte din categorie