.

.

1BUC Gratuit Logo-ul Auto Universal Vehicul Centura Extensia Extender Curea Cataramă de Siguranță Clip pentru OPEL

1BUC Gratuit Logo-ul Auto Universal Vehicul Centura Extensia Extender Curea Cataramă de Siguranță Clip pentru OPEL

RON 41.00
RON 59.84
-31 %
Bunuri


Masina Gratuit Logo-Ul Cataramă De Siguranță Extensia Extender Incuietoare Introduce Plug Clip Face Masina Ta Unic
Se potrivesc de automobile,și Mașina Gratuit Logo-ul,puteți alege : pentru vw,pentru yotota,pentru ford,bmw,pentru kia,pentru porsche,pentru benz,pentru s ubaru,pentru peugeot,hyundai,pentru lexus,pentru jeep,mazda,pentru landrover,pentru buick,pentru honda,pentru skoda,pentru nissan,pentru infiniti,pentru cadillac,pentru audi,chevrolet / chevy,pentru mitsubishi,pentru citroen,renault,pentru jaguar,pentru opel
Selectarea Extenderul
Deși Prelungitoare nu sunt garantate pentru a se potrivi in orice tip de autovehicul sau locația, ne va ajuta pentru a maximiza șansele. Centurile de siguranță sunt unice și diferă în funcție de locație, astfel încât ponderea exactă a centurii de metal limba doriți să se extindă (de exemplu, fata, geam spate, mijloc spate).
Modelul nostru Mărimea : Lungimea Corpului : 9 CM,Latime : 5 CM ,Catarama Dimensiune : 4 * 2 CM ,Culoare : Negru
După feedback-ul clienților, 95% din modele care pot fi utilizate complet.Dacă nu poți fi sigur de asta.Puteți trimis-o
include producătorul, modelul, anul și locul.
Alegerea Extender Tine
Măsurați lățimea de metal limba centurii de siguranță de care aveți nevoie să se extindă. Compara asta lățime de metal limba lățime menționat în titlu. Dacă lățimi de meci, ai găsit-o probabil se potrivesc. Există zeci de diferite de metal în alte limbi, și dacă Extenderul nu se potrivesc, va vom ajuta cu o returnare sau de schimb.
Tag-uri pe Prelungitoare sunt independente de mașini în care acestea pot fi utilizate. Dacă Extenderul nu se potrivesc, nu este din cauza tag-ul. Suntem bucuroși să facă schimb de orice Extender, care nu se potrivesc, dar nu poate accepta returnare responsabilitate bazat pe un producător tag.
A Crescut Garanții De Securitate
Atunci când se confruntă cu o situație de urgență, puteți deschide masina cu centura de siguranta o sansa.
Transport Detaliu 1 : vă Rugăm să confirmați ADRESA și NUMĂRUL de TELEFON atenti odată ce ați face ordine. Vom trimite produsele la tine, la o dată după ce plata este primită în termen de 2-5 zile. 2 : Articol sunt expediate din China folosind Avion sau de e Packet;Ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 20-35 de zile lucrătoare . Orientul Mijlociu, Africa, Brazilia, Chile și așa mai departe țări ar putea avea nevoie de mai mult timp de transport maritim. 3 : vă Rugăm să ne contactați dacă nu primiți produsele în 45 de zile . Și vă rugăm să ne dea de 3 zile lucrătoare, pentru verificarea nelivrate pachet și motivul . Dacă aceasta este problema noastra,va vom returna banii. Plata acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Garanție 1 : Vom oferi o garanție de un an.Mai mult de un an, dacă există o problemă de calitate, puteți cumpăra accesorii din magazinul nostru. 2 : Toate produsele înainte de expediere, toate prin intermediul nostru de QC echipa de testare . Feedback-ul 1 : Ne bazăm pe reputația noastră și de satisfacție a clienților pentru a reuși. Ne încuraja să partajați fotografii de instalare de la mai multe persoane. 2 : vă Rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice dispure pe site-ul. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema. Alte Politici 1 : Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. 2 : Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 12 de ore. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj si va vom raspunde cat mai repede posibil.

R

Cele mai bune oferte din categorie