.

.

Trei Link-uri din Otel Inoxidabil Curea Pentru Apple Watch Band cu Apple Watch Placat Caz de Protecție pentru Apple Watch Seria 3 2 1

Trei Link-uri din Otel Inoxidabil Curea Pentru Apple Watch Band cu Apple Watch Placat Caz de Protecție pentru Apple Watch Seria 3 2 1

RON 47.00
RON 114.96
-59 %
Bunuri


OBSERVAȚIE : Această legătură este NUMAI pentru curea de schimb. NU, inclusiv ceas inteligent.
Diferite tipuri de echipamente, în timp ce navigați va avea pic de diferență de culoare, sper că puteți înțelege.
Vom trimite aceeași dimensiune și culoare protecitve caz ca cadou. Caz cu ecran protector built-in. Vezi ca urmare, 38mm argint : 38mm culoare argintie link-ul de curea și 38mm argintiu culoare carcasa 38mm negru : 38mm culoare negru link-ul de curea și 38mm spațiu gri culoare carcasa 38mm aur : 38mm culoare de aur link-ul de curea și 38mm aur culoare carcasa 38mm crescut de aur : 38mm culoare rose gold curea de link-ul și 38mm trandafir roz culoare carcasa 42mm argint : 42mm culoare argintie link-ul de curea și 42mm argintiu culoare carcasa 42mm negru : 42mm culoare negru link-ul de curea și 42mm spațiu gri culoare carcasa 42mm aur : 42mm culoare de aur link-ul de curea și 42mm aur culoare carcasa 42mm crescut de aur : 42mm culoare rose gold curea de link-ul și 42mm trandafir roz culoare carcasa S1 : pentru Apple Watch Seria 1 S2 : pentru Apple Watch Seria 2
1. Comenzile vor fi expediate în 1-3 zile lucrătoare de la primirea de plată.
2. Elemente de obicei, expediate prin China Post Air Mail, venind cu numere de urmărire. Se poate ajunge la cele mai multe țări în vârstă de 15-39 de zile.
3. Acesta va dura mult timp pentru a ajunge cu poșta. Dacă nu doriți să așteptați atât de mult timp, pls alege Exprime sau să cumpere de la alții.
4. Vom urmări doar adresa si numele cumpărătorului enumerate în ESCROW plata pentru transport. Pls asigurați-vă că adresa este corectă.
1. Pentru a gresit expediate produsele, vă rugăm să ne contactați. Vom retrimite la dreptul sau de restituire pentru tine. Te rog nu deschide disputa fără comunicare, suntem siguri pentru a rezolva orice problema pentru tine.
2. Oferim garantie 12 luni, fiecare produs să fie minunat.
Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ sau netural feedback-ul. Vă rugăm să ne oferi o șansă de a găsi greșelile noastre și să vă despăgubească.

R

Cele mai bune oferte din categorie